SOKKAL GYORSABBAN ÖREGSZEL, HA EZT A HIBÁT ELKÖVETED
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Erre minden este szánj időt!

https://services.maxima.hu/upload/images/55800/B8vktkpTURBXy9jMGE3YjYxYTA2OWIwNDI5NjRjZGIyZGJjOGY3MmRhYy5qcGeSlQMAQM0ITc0Eq5MFzQMgzQHC.jpg

Az arctisztítás a bőrápolás legfontosabb lépése. A sminken kívül a környezeti szennyeződést és a baktériumokat is le kell mosni róla minden nap, mert ha nem teszed, az öregedési folyamatok felgyorsulnak. Ha nem tisztítod meg minden este az arcod, az a ráncok kialakulásán kívül bőrproblémák kialakulásához vezet – pattanásokhoz, túlzott bőrpírhoz, rosaceához, elzáródott pórusokhoz, csak hogy néhányat soroljunk fel.

Ez a legjobb

Manapság ha jót akarsz a bőrödnek, micellás vízzel tisztítod az arcod. Ez a lassan 20 éves találmány forradalmasította a sminkeltávolítást és a bőr napi higiéniáját: egy lépésben távolítja el a sminket, a faggyút és a különböző szennyeződéseket anélkül, hogy irritálná a bőrt. Bármilyen típusú a bőröd, nyugodtan használhatod – akkor is, ha nagyon érzékeny.

Más, mint a víz

Bár a nevében benne a víz, sokkal hatékonyabban tisztít, mint a csapvíz. Micellákat, láthatatlan mikrogömböket tartalmaz, amelyek úgy vonzanak magukhoz minden szennyeződést, mint egy mágnes. Ráadásul a csapvíz mészvegyületeket és klórt is tartalmaz – mindkettő irritálhatja a bőrt. A toniknál pedig azért jobb, mert a tonik alkoholt tartalmaz, ami szárítja a bőrt.

Így használd!

Legjobb, ha vattapamacsra teszel a micellás vízből egy keveset, majd áttörlöd vele az arcodat. Lemosni nem kell, inkább hagyd, hogy a bőr beszívja a benne lévő hatóanyagokat. 
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.