Napszemüvegek, amikben egy igazi díva lehetsz egész évben
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Helló, jó idő!

Itt a nyár, a forróság, a napsütés - ilyenkor nemcsak bőrünket, hanem a szemeinket is aktívan védenünk kell a kellemetlenségektől. Még ha sajnos nem is fogunk ebben az évben olyan sok időt eltölteni a parton, attól még nem kell lemondanunk a divatos megjelenésről a hétköznapokban sem.

Nem csupán esztétikai jelentőséggel bír

Mivel egyre több időt töltünk a szabadban, a ragyogó napfényben, előveszi a napszemüvegét még az is, aki egyébként semmilyen más kiegészítőt nem szokott viselni. A jó változat az, amelyik amellett, hogy védi a szemünket a káros sugaraktól, bizony trendi is. Egy jól megválasztott darab sokat dob a megjelenésünkön, igazi dívákká varázsolhat minket. Mutatjuk az idei divatot.

Ezekre te sem fogsz tudni nemet mondani

Ha még nem találtad meg a megfelelőt, gyere és ess szerelembe a divattippjeink segítségével. Garantáljuk, nem fogsz csalódni!

https://services.maxima.hu/upload/images/59275/napsz1.jpg
A kerek napszemüvegeket gyakran párosítják a hippi korszakkal, de a mai divatban is méltán megérdemelt helyük van. Egyszerű, de nagyszerű!
https://services.maxima.hu/upload/images/59275/napsz2.jpg
Az egyik legnagyobb kedvenc a cat eye szemcsi. Sikere régóta töretlen, azonban az idei évben még hangsúlyosabban tért vissza, mint korábban. Nagyon csajos! 
https://services.maxima.hu/upload/images/59275/napsz3.jpg
Sokak szerencséjére a korábban kedvelt tükröződő lencsés szemüveg is újra helyet kapott az idei palettában. Különféle formában és méretben is beszerezhetjük a 90-es évek hangulatát idéző darabokat. Mi imádjuk!
https://services.maxima.hu/upload/images/59275/napsz4.jpg
A 90-es évek másik nagy kedvence, az ovális szemüveg van mostanában nagyon divatban. Nem csoda, hiszen stílustól függetlenül mindenkinek jól állhat. Eszméletlen!

Forrás:femcafe.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.