Itt nyomd meg a bőrt, hogy eltűnjenek a táskák és a karikák a szemed alól - Az akupresszúrás pontok azonnal hatnak
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Csak négy pontot kell megnyomnod ahhoz, hogy megszabadulj a táskáktól és a karikáktól a szemkörnyékeden.

https://services.maxima.hu/upload/images/57840/32024755_2456515_27d55e942014aed77714c253eed26eac_wm.jpg

A kínai orvoslásból elterjedt akupresszúrát már igen széles körben használja nem csupán a komplementer medicina, de a szépségipar is. Számos méregtelenítő, frissítő és feszesítő kezelést ajánlanak a szépségszalonok, melyeket mind ezzel a technikával végeznek. De nem kell feltétlenül kimozdulnod, vagy sok pénzt kiadnod, hogy élvezhesd az előnyeit.

A módszert ugyanis egy kis videós segítséggel akár otthon, egyedül is alkalmazhatod, és gyorsan élvezheted majd az előnyeit. Bizonyos pontok megnyomásával a szem alatti sötét karikákat is elhalványíthatod.

Akupresszúrás technika karikás szem ellen


Az akupresszúra lényege, hogy nyomást gyakorolsz bizonyos pontokra a testeden vagy az arcodon, ezzel beindítva a vér- és nyirokkeringést. Az ingerek az idegpályákon keresztül az agyba is eljutnak, ezért fájdalomcsillapításra szintén alkalmas lehet. A kínai felfogás szerint az érintéssel az energiaáramlást is serkented, amivel a szépségednek és az egészségednek is jót teszel. A bőr gyors felfrissítésére, élettel telibbé varázsolására, valamint a sötét karikákra például szuper megoldást jelenthet.

Először a két középső ujjaddal nyomd meg a szemzugod és a szemöldököd közti pontot 10-15-ször egymás után. Ez segít, hogy ragyogóbb legyen a szemkörnyék bőre.
Ezután hasonlóan a szemöldököd közepét érintsd meg szintén ugyanennyiszer, aztán jöhet az orrod két oldala, amit tíz érintés után kezdj kicsit masszírozni. Bár ez nem konkrétan a szemed közelében van, az itt található pontok stimulálása segít eltüntetni a karikákat. Ha pedig ezzel is megvagy, jöhet a negyedik pont, ami az orrnyerged középső része mellett található.

Mikor alkalmazd?

A módszer nemcsak a sötét foltokat, de a duzzanatot is segít eltüntetni. Ha megdupláznád a hatását, akár egy pici olíva-, kókusz-, szőlőmag- vagy csipkebogyóolajat is felvihetsz az ujjbegyeidre, hogy még ragyogóbb legyen a bőröd. Arra viszont figyelj, nehogy a szemedbe menjen a kence. A technika gyors segítség lehet fontos alkalmak előtt, de akár a reggeli vagy az esti rutinodba is beépítheted, hogy mindig frissnek és kipihentnek hasson a tekinteted.

Forrás:femina.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.