Így szedd le a maradék műszempillád házilag - Soha ne tépkedd
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Szigorúan tilos húzogatni, tépkedni, vagy csipesszel leszedegetni. Itt a megoldás!

Az utolsó szálak

Valószínűleg minden nő számára nehéz időszak ez, hiszen a megszokott kozmetikai kezeléseinknek, a mesterséges barnulásnak, az edzőtermi mozgásnak és még a műkörömnek és műszempillának is lőttek egy időre (kivéve, akkor ha saját magadnak meg tudod csinálni). Mivel a legfontosabb most a járvány megállítása, ezért jobb, ha most hanyagolod ezeket a "szépészeti beavatkozásokat" és inkább magad oldod meg a körmök, pillák leszedését is. Nézd a dolog pozitív oldalát, hiszen most ebben a pár hétben a szempilláid és még a szemöldököd is megerősödhet, a műszálak által megritkított pilláid pedig akár dúsulhatnak, regenerálódhatnak. Egy azonban nagyon fontos: ha házilag szeretnél megszabadulni a maradék pilládtól, akkor soha ne tépkedd, hiszen ezzel többet ártasz, mint használsz.

https://services.maxima.hu/upload/images/58125/91595374_s.jpg

Házi- és speciális módszerek


Nyilván a legszakszerűbb megoldás, ha beszerzel egy műszempilla oldószert, ami gyorsan, hatékonyan leszedi a pilláidat anélkül, hogy kárt tenne bennük. Ezzel az anyaggal akár 10-15 perc alatt megszabadulhatsz a komplett szempillasortól, ám ha csak egy-két szál maradt fent, ami az istenért sem akar lejönni, akkor ez 5 percnél nem tart tovább. A zselés állagú anyagot a szempilla tövéhez kell helyezni, például egy fültisztító pálcika segítségével. Jobb, ha valaki segítségét kéred, nehogy véletlenül a szemedbe kerüljön az oldat. Szigorúan fekve, és csukott szemmel hajtsátok végre a műveletet. Ha ez megtörtént, utána jöhet egy alapos lemosás. Vannak azonban természetesebb házi praktikák is.

Házi módszerek

Egyesek a házi praktikákra esküsznek, ám ezekről fontos azt is elmondani, hogy nem minden esetben válnak be, hiszen függ a ragasztó fajtájától is, hogy mennyire erősen tapad a saját pilláinkra. Mivel az olaj oldja a ragasztót, így van, aki egy kis vattára olívaolajat tesz, vagy éppen babaolajat, mások zsírosabb sminklemosót csepegtetnek egy vattára, majd ráhelyezik a szemükre néhány percre és alaposan lemossák. A lényeg, hogy ebben az esetben is figyeljünk arra, hogy ne kerüljön semmi a szemünkbe, ha pedig irritációt tapasztalunk, akkor azonnal mossuk meg alaposan, vagy forduljunk orvoshoz.

Forrás:femcafe.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.