HÁZI, HEGGYÓGYÍTÓ OLAJKEVERÉK STRIÁK ÉS PATTANÁSFOLTOK ELLEN: NYOMUK SEM MARAD
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Számos zavaró esztétikai probléma létezik, amik közül a striák és a pattanásfoltok után maradt hegek rangos helyet foglalnak el. A kettőben a közös az, hogy a bőr kötőszövetének sérüléséből következnek, így tartós, sokáig fennálló problémát jelenthetnek.

Így készül a heggyógyító olajkeverék

A következő szépségrecept segítségével jelentős javulás érhető el, hiszen a jótékony hatású összetevők a bőr mélyebb rétegeibe hatolva serkentik a bőrsejtek regenerálódását. Minden nap alkalmazva, rövid időn belül látványos, pozitív eredményt hoz a hegek halványodásában.

Hozzávalók:
  • 120 ml csipkebogyó olaj
  • 10 csepp körömvirág olaj
  • 5 csepp levendula-és tömjénolaj
https://services.maxima.hu/upload/images/54385/csipkebogyo.jpg

Keverd össze a hozzávalókat, és már használatra is kész. Este, fürdés után, a még enyhén nedves bőrön alkalmazd, és alaposan dolgozd be a bőrbe. Ha arcra használod, megtisztított nedves bőrre vidd fel, esetleg hidratálókrémbe is belekeverheted, hogy elősegítsd a beszívódását.

A csipkebogyó olaj telítetlen zsírsavakban rendkívül gazdag, A- C- és E-vitamintartalma révén elősegíti a bőr kötőszövetének és sejtjeinek megújulását. Serkenti a kollagéntermelést és a bőrben keletkező gyulladásokat is csökkenti. Hatását nagyon jól kiegészíti a körömvirág olaj, ami szintén rendkívül hatásos hámosító.

A levendulaolaj sebgyógyító hatása már évszázadok óta ismert, emellett nagyon hatásos a fertőzések ellen és csökkenti a gyulladást is. Tovább fokozható a hatása tömjénolajjal, ami szintén rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.

Forrás:retikul.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.