ELVÁLT EMBEREK JÓ TANÁCSAI: ÍGY KEZDJ ÚJ ÉLETET VÁLÁS UTÁN
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A házasságod zátonyra futott és szükséged lenne néhány jó tanácsra? Azt gondolod, hogy újrakezdeni teljesen lehetetlen?

Teljesen normális dolog, hogy zaklatott vagy a körülményeid miatt, hiszen egy válás óriási dolog és időnek kell eltelnie, mire begyógyulnak az utána maradt érzelmi sebek.

Néhány dolgot mégis fontos, hogy ilyenkor megtégy annak érdekében, hogy ne szippantson be magába az eseményáradat.

Értsd meg saját szükségleteidet

Egy válás azt jelenti, hogy valószínűleg új házba kell költöznöd, megváltozik a napi rutinod és fel kell adnod olyan emberi kapcsolatokat, amelyek életed szerves részét képezték eddig. Egy válás mindenkire nagy terhet ró, de neked most az a legfontosabb, hogy magadra, a saját szükségleteidre figyelj oda.

Habár a családtagok és a barátok felajánlhatják a segítségüket és támogatásukat, egy szakember tud ilyenkor a legjobb lelki támaszod lenni, hiszen ő segít majd megérteni mindazt az érzelmi kavart, amin keresztülmész. Egy szakember ugyanakkor segít, hogy megtaláld a legjobb megoldást, így egyszerűvé téve a megküzdési folyamatot számodra.

Kerüld a testedet mérgező ‘fájdalomcsillapítókat’

Mindannyian jól tudjuk, hogy egy traumatikus esemény vagy egy stresszes időszak után milyen csábító az alkohol és egyéb tudatmódosítók után nyúlni, hogy a fájdalmat elnyomjuk vele. De ezzel maximum tényleg csak ennyit fogunk elérni. A tények maradnak tények, a fájdalom pedig csak ideig-óráig tompul.

Egy válás során soha ne nyúlj italhoz vagy drogokhoz, mert semmit nem tudsz elérni vele. A tested a nagy stresszhatás miatt így is le van gyengülve, ezért ilyenkor nem szabad tovább mérgezni, hanem inkább támogatni kell. Egyél egészségesebb ételeket, étrend-kiegészítőket és igyál sok tiszta vizet.

Találd meg a tanulás és növekedés útját

Minden egyes problémára az életben létezik megoldás. Minden életesemény után leszűrhetjük a tanulnivalót és azt, hogy hogyan fejlődhetünk általa.

Fel kell ismernünk, hogy a kapcsolatunk megromlásából mi az, amit tanulhatunk. Hogyan használhatjuk fel mindazt a félrecsúszást, amit megéltünk arra, hogy egy következő kapcsolatban megelőzhessük a hibákat. Nehéz feladat a fájdalmakat ilyen módon hasznossá tenni, de nem lehetetlen.

https://services.maxima.hu/upload/images/30889/YjkktkpTURBXy8zZTRhNjllNmQ4OWIyMjIxN2Y3YzE5M2UxNzRmNjViNy5qcGeSlQMAQs0ISc0EqZMFzQMgzQHC.jpg

Egy szakember pedig segíteni fog megtalálni azt a speciális módszert, amely segít erőt kovácsolni a fájdalomból.

Élvezd az újonnan kínálkozó időt

Egy válásból talpra állni nem egyszerű, ugyanakkor ez az időszak mégis remek arra, hogy felfedezzük régi, elhagyott szenvedélyeinket vagy új hobbiba kezdjünk bele.

Habár a gyászidőszakot is meg kell élni, nem szabad hagynunk, hogy élve felemésszen minket. Keressünk fel rég látott barátokat, kezdjünk bele egy edzési programba, fejezzünk be olyan terveket, amelyeket függőbe tettünk.

Miközben egy kapcsolat vége az életünknek egy jelentős mérföldköve, korántsem a véget jelenti. Értékeld újra, hogy mit akarsz az élettől és kezdj el abba az irányba haladni lépésről lépésre.

Ha ezeket mind megérted és alkalmazni tudod, akkor minden esélyed megvan arra, hogy újra kezdd az életed, ráadásul pozitív változásokat érj el.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.