Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Az őszi-téli szezon legszebb hajfonatai, amiket te is bármikor megcsinálhatsz magadnak


Amikor beköszönt a hideg és egyre többet hordunk sapkát vagy legalábbis kapucnit, irtó nehéz kreatívabbnál kreatívabb frizurákat csinálnunk az igényesség, a szép megjelenés és a magunknak tetszés jegyében – ilyenkor kell olyan egyszerű, de mégis gyönyörű praktikákhoz nyúlni, mint a hajfonás! Nem kell fonómesternek lenned, sőt azt sem várja el senki, hogy tökéletesen lásd hátulról, tükrök nélkül is, hogy éppen mit csinálsz a hajaddal – inkább megosztjuk veled a legjobb és legegyszerűbb megoldásokat, amiket bármikor bevethetsz, még a legnagyobb sietségben is!


Az elegáns, és mégis kócos
Ha szeretnél olyan frizurát, ami garantáltan kiemeli a nőiességedet, miközben laza és romantikus hatást kölcsönöz, ez a fonat lesz a neked való!
Kezdheted kétoldalról, de fonhatsz egy nagyobb részt is, ha elég hosszú a hajad – tekerd körbe vele a fejed, rögzítsd hullámcsatokkal és szedegess ki belőle tincseket a kócosabb, kedvesebb hatásért!
Egy farmer és hosszú ujjú póló alkotta szetthez igazán szemrevaló viselet lesz!

Az egyszerű, de nagyszerű
Ki mondta, hogy ha fonsz, nem engedheted le az egész hajad?
Ez a frizura nemcsak hosszú, dús hajkoronájú lányoknak áll jól, hanem vállig érő vágáshoz is – csak fogd fel a hajad felét és fond be, aztán hagyd, hogy ez a megoldás kiegészítse a téli, romantikus, meleg pulcsis szettedet!

A teljes fonás
Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ez az a hajviselet, ami télen-nyáron menő: igazi vagány és laza csajoknak áll jól, farmerral, sportcipővel, nagy karikafülbevalóval, vagy feltűnő kiegészítőkkel, esetleg szemüveggel! Ha úgy érzed, te is a bevállalósak táborát erősíted, csatlakozz és fonj magadnak sűrűn ilyen frizurát – biztosan megfordulnak majd utánad az utcán!
Ami pedig még jobban erősíti, az a hangsúlyos szem- vagy szájsmink, úgyhogy fonós bulizásra fel!

A két fonat és a sapka
Nincs ennél kényelmesebb és elegánsabb téli fonás – ha hosszú a hajad, idén se hagyd ki ezt a fazont, mert nemcsak rettentően romantikus és ünnepi hangulatot kölcsönöz a megjelenésednek, de még kényelmes is viselni, és bármikor ráhúzhatod a kedvenc, bojtos sapkádat!

A bohém tél
Szerencsére nem kőbe vésett szabály, hogy a fonásnak szimmetrikusnak kell lennie – mi lenne, ha csak fognád magad, és feldobnád a frissen mosott hajadat egy nagy, oldalra igazított fonattal?
Érdekes, de ez a megoldás leginkább a sportos megjelenéshez illik, úgyhogy ha magadénak vallod ezt a stílust, ne felejtsd el kipróbálni ezt a hozzá tökéletesen passzoló fonást sem!

Forrás: bien.hu 
 
EGYPERCES - HÖLGYKLUB levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.