Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Az idei nyári trend: mit, hova vegyünk fel?


A nyári programdömping alatt sokakban felmerül a kérdés, mit vegyen fel, ha különböző rendezvényeken vesz részt, vagy szimplán csak a vízparton akar jól kinézni.


Hétköznapi, utcai viselet
A 2018-as nyári trendszínek a lila, a zöld, a piros és a sárga. Továbbra is divat a gyümölcsös, a papagájos, és egyéb mintás felsők, amelyek sok színes darabbal párosíthatók.
Idén a nagy minták kapnak szerepet: minél látványosabb, feltűnőbb, annál jobb alapon a csíkok is vastagabbak, és a pöttyök is nagyobbak.

Megjelennek a pamutos, lenes, finomabb anyagú nyári ruhák is. Ami nagyon hangsúlyos az idei trendben: bátran viseljünk ruhát a ruhán, mert a réteges viselet is menő. Egy selyemblúzt egy topra lazán felvéve, vagy egy szűk nadrágot szoknyával kombinálva hordhatunk, attól függően, ki, mennyire bevállalós.

Fesztiválozóknak
A koncertek, fesztiválok helyszínén nagyon változatosak a trendek, mert a ruha viselője szereti az öltözködésén keresztül kifejezni magát, illetve megmutatni magán azt a zenei stílus, amit szeret. Azt el lehet mondani, hogy nemcsak a zenében, de a megjelenésben is visszaköszön a retro érzés. A keleti stílusú ruhák, azaz a bővebb fazonú, lógó ülepes nadrágok narancsos, vöröses, zöldes színekben is trendik. A buli hangulatát emelve a bevállalósabbak felvehetnek egy tütüszoknyát csőtoppal, vagy fűzővel, akár spagettipántos felsővel, legfelül egy farmerkabáttal.


Ha partira vagy esküvőre hívnak
Az alkalmi ruhák színei a fekete, a fehér, a navy kék, és a krémszín, de a halványlila és a púder is belefér még az elegánsabb ruhák színpalettájába. Ha esküvőn veszünk részt, akkor nem illik tiszta fehér vagy fekete összeállításban menni, hanem érdemes ezeket fekete-fehér párosításban felvenni vagy a többi divatszínnel kombinálni. A csíkos, pöttyös mintás ruhák szintén elegánsak.

Vízparton
Két irányzat látszik különválni: a teltebb idomú hölgyeknek az igazán szexi stílus, amiben többet láttatnak magukból, mint eddig valaha, illetve a vékonyabb hölgyeknek a fitnesz jellegű fürdőruhák.
Az előbbieknek készítik a mélyen dekoltált, sokat láttató, akár átlátszó anyagú, vagy sokpántos felsőket, csípőig vágott, tangás fürdőruha alsókkal. A kisebb mellű, sportos hölgyeknek készültek a csőtopos vagy trikófazonú felsők, amik a lapos hasra terelik a figyelmet.
De senki ne aggódjon! Mindenki megtalálhatja a magának megfelelő, trendi fazont, amivel az előnyös testrészeit kiemelheti, és a kevésbé szeretett idomairól elterelheti a figyelmet. A külön összeválogatható fürdőruha alsó- és felsőrész éppen ebben segít.


Forrás: life.hu
 
 
EGYPERCES - HÖLGYKLUB levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.