Szigetnyi nyugalom
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]

Saját bejáratú szigetet csak a kivételezettek engedhetnek meg maguknak, ők viszont bőséges kínálatból választhatnak. Sokan befektetési céllal vásárolnak.

https://services.maxima.hu/upload/images/52655/shutterstock281093039.jpg

Farhad Vladi története mesébe illő. A hetvenes évek elején egy kávéházban a barátjára várva akadt a kezébe egy újság, benne egy cikkel, amelynek főszereplője éppen azzal büszkélkedett, hogy 5000 márkáért vásárolt egy szigetet az akkor még alig ismert Seychelle-szigeteken. Vladi fellelkesedett, s elhatározta, ha ilyen olcsó, akkor neki is kell egy sziget, lehetőleg ugyanott, nem messze a kelet-afrikai partoktól. Ötezer márkát pedig csak összedob neki a rokonság. Tévedett. A szülei nem kalandor sorsot szántak frissen érettségizett gyermeküknek, aki végül gyakornoki állást vállalt egy bankban, de tervéről nem mondott le. Pár évvel később elküldött száz márkát egy Seychelle-szigeteken megjelenő lapnak azzal, hogy eladó szigeteket keres. Nagy pénz volt ez arrafelé, s a többször megjelenő kolumnás hirdetések hamar célba értek.

Vladi, a vállalatépítő

Hamarosan meg is érkezett az első ajánlat egy 300 ezer márkás szigetért. Vladi készített egy szép színes képekkel teletűzdelt prospektust, és azzal „házalt” a hamburgi célközönség körében. Végül három üzletembert összehozott, ők megvették a szigetet, Vladi pedig besöpörte háromszázalékos jutalékát. Az a 9000 márka jó szolgálatot tett, elindította karrierje útján a világ legismertebb szigetbrókerét.

A most 74 éves Vladi vállalkozása több mint 2600 szigetet adott már el, s nincs olyan szeglete a földnek, ahonnan ne lenne megfontolandó ajánlata az érdeklődők számára.

A hamburgi székhely mellett Kínában, Kanadában és Új-Zélandon tart fenn irodát, ahol összesen félszázan dolgoznak a keze alá egy-egy jó üzlet megkötéséhez. A kínálat a paradicsomi állapotokat idéző karibi szigetvilágtól a távol-keleti üdülőhelyeken át az észak-amerikai tó világ érintetlen föld darabjaiig húzódik. A vevő körben egy a közös: sok vagy inkább rengeteg pénzük van, és kevés kivétellel ugyanazt keresik: a háborítatlan nyugalmat.

Forrás:vg.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.