Trine 4: The Nightmare Prince (PC, PS4, X1, Switch)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Trine-széria három hőse – Amadeus, a varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj – ismét új kalandra indul. Ezúttal egy elkanászodott herceget kell kézre keríteniük, aki egy varázskönyv miatt megidézte saját rémálmait.

https://services.maxima.hu/upload/images/55598/image13-1.jpg
A Frozenbyte új játéka továbbra is oldalnézetben kínál meseszerű élményeket, és ez nem csak a látványvilágra érvényes. A játék világa ugyanis tényleg olyan, mintha egy mesekönyvet lapozgatnánk. Ehhez pedig nagyon szórakoztató játékmenet párosul. A három hőst kooperatív módban is lehet irányítani, míg egyedül játszva bármikor válthatunk közöttük. Mindhárman másban jók. Amadeus tárgyakat tud reptetni és megidézni, Pontius kardjával védi meg magát, valamint pajzsával vissza tudja tükrözni a fényt, Zoya pedig íjával köteleket tud rögzíteni. E fejleszthető képességekre alapozva oldhatunk meg százával egyre nehezedő fejtörőket, amelyek mindig valamilyen fizikai törvényt használnak ki. Mindez a tökéletesség határát súroló narrációval kísérve, így minden adott egy jó kis családi mókához.

https://services.maxima.hu/upload/images/55598/image31.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.