Transport Fever 2 (PC)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Manapság újra a tycoon játékok virágkorát éljük, ezek táborát erősíti a Transport Fever 2 is. A játékban az 1800-as évektől kezdve építhetjük fel virágzó ipari birodalmunkat. A játékosoknak nem csak a termelésre, termesztésre kell figyelnie, de a fő feladat a logisztikai hálózatok kiépítése. Így vasútvonalakat építhetünk, buszjáratokat indíthatunk, szállítmányozhatunk földön, vízen, levegőben.

https://services.maxima.hu/upload/images/57469/image25g.jpg

Az előző részhez képest sok az újdongás. A pályaudvarokat, reptereket és kikötőket is modulárisan, szinte teljesen szabad kezet kapva építhetjük fel, megjelentek a lámpás kereszteződések és a körforgalmak, illetve a buszsávok is. A franchise-ra mindig is jellemző volt a rajongói tartalomgyártás, ami most sincs másképp, naponta jönnek ki az újabb és újabb kiegészítések. A grafikai körítés is sokat szépült, ellenben a gazdasági vonal egy picit talán egyszerűsödött, ami nem minden rajongónak fog tetszeni. Ezzel együtt a Transport Fever 2 a jelenleg elérhető egyik legjobb ipari-logisztikai szimulátor, amely köszönhetően a rajongók lelkes munkájának, a következő években csak még jobbá fog válni.

https://services.maxima.hu/upload/images/57469/image26g.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.