Tom Clancy’s The Division 2 (PC, PS4, X1)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]

2016-ban a Ubisoft vadonatúj Tom Clancy játékot mutatott be, amely kezdeti hibái ellenére hamar rajongók millióit győzte meg. Ennek folytatása a The Division 2, amely az első rész által lefektetett alapokon nyugszik, de ahol kell, ott tovább fejlesztett rajtuk.

https://www.maxima.hu/upload/images/50424/image11.jpg
A történet fél évvel az első epizód után játszódik, ezúttal Washingtonban kell rendet tennünk. Az elnök eltűnt, a kormány feloszlott, az utcákat pedig néhány nagyobb félkatonai bűnbanda uralja. Mi, mint az ügynökség maréknyi katonájának egyike haladunk kerületről kerületre, hogy szisztematikusan visszaszorítsuk e bandákat. A fő- és mellékküldetések mellett ezúttal is rengeteg gyűjtögetnivaló akad az utcákon, hiszen a The Division 2 voltaképpen egy looter shooter. Tovább fejlesztették a karakterfejlődési rendszert és az eszközök használatát, immár vannak fejleszthető kolóniák is.

https://www.maxima.hu/upload/images/50424/image12.jpg

A harcrendszer az MI javulásának hála még jobb, magasabb szinteken már nagyon komoly kihívás elé tudja állítani a játékosokat. És mindezt akár négyfős kooperatív módban is átélhetjük, de a későbbi raideken már akár nyolcan is részt vehetnek majd. Ja, és a grafikai is csodás most is.

 Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható.

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.