The Outer Worlds (PC, PS4, X1)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az Obsidian Entertainment ezúttal egy könnyed, humoros szerepjátékkal jelentkezett. A történet a távoli jövőben játszódik néhány még távolibb bolygón, amelyek között apró űrhajónk, a Megbízhatatlan fedélzetén utazgathatunk.

https://services.maxima.hu/upload/images/55906/image9-1.jpg

Karakterünk hetven évnyi mélyalvásból ébredt, és szert tett az időlassítás képességére is, ami főleg harcok közben hasznos. Ám arra is van mód, hogy ezeket a harcokat teljesen elkerüljük, akár ki is dumálhatjuk belőlük magunkat. A párbeszédek mindig viccesek, az egész világot rendkívül szatirikusan ábrázolják.
A szerepjátékos vonal egyik érdekessége, hogy néhány extra képességpontért cserébe fóbiákat is bevállalhatunk. Ilyenkor a rettegett dolog közelében negatív hatásokat kell átmenetileg elviselnünk. A grafika kimondottan kellemes, de azért akadnak itt-ott kicsit összecsapott részletek is.
Összességében viszont a The Outer Worlds az utóbbi idők egyik legszórakoztatóbb belső nézetű szerepjátéka, amely nagyjából 20-25 órányi garantált kikapcsolódással kecsegtet.

https://services.maxima.hu/upload/images/55906/image8-1.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.