S.W.I.N.E. HD Remaster (PC)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Mindig örömteli magyar fejlesztésű játékról hallani, főleg, ha egy sikeres darabról van szó. Ilyen volt Stormregion stúdió 2001-es stratégiai játéka, a S.W.I.N.E. is, amelyben a disznók és a nyulak háborújába csöppentünk. A valósidejű stratégiai játék idén visszatért, a Kite Games felújító munkája jóvoltából. (Ezt a csapatot amúgy egykori stormregionös fejlesztők alapították.)

https://services.maxima.hu/upload/images/52245/image34.jpg


A HD Remaster alcímű kiadás tartalmát tekintve tökéletes másolata az eredetinek, elsődlegesen a grafikát vette célba a felújítás; az egységmenedzsmentre és utánpótlás-gondozásra épülő játékmenet ma is megállja a helyét. Kaptunk 4K-s felbontást, sokkal élesebb textúrákat és újraépített modelleket is. Ezzel összehasonlíthatatlanul szebbé vált a játék az eredetihez képest, de azért ne feledjük, hogy 2019-et írunk, és egy 2001-ben megjelent játék leporolásáról beszélünk.

https://services.maxima.hu/upload/images/52245/image40.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/52245/image41.jpg

Ezzel együtt a S.W.I.N.E. HD Remaster egy kiváló játék, amely ma is remek kikapcsolódást nyújt egyedi hangulatával és humorával – és az eredeti verzióból átörökített magyar szinkronhangokkal.

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.