Resident Evil 3 (PC, PS4, X1)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Tavaly a Resident Evil 2 remake-je hatalmas sikert aratott, így nem is volt kérdés, hogy a Capcom elkészítse-e a klasszikus trilógia harmadik részének felújított kiadását is. Meg is tette, és az alapok ugyanazok, mint egy éve, csak természetesen a történet más.

Ezúttal már nem csak egy romos udvarház vagy egy rendőrőrs lesz a játékterünk, hanem egy teljes város, ám nézelődni aligha lesz időnk. Az egész játék jóval pörgősebb az előző részeknél, mivel itt kb. az első perctől kezdve a nyomunkban lesz egy emeletnyi méretű, elpusztíthatatlan mutáns lény. És persze az utcák tele lesznek zombikkal is.

https://services.maxima.hu/upload/images/58218/image24.jpg

Éppen ezért a játékmenet kevésbé épít a régi értékekre, kevesebb a fejtörő és a kutakodás is. Persze a túlélő jelleget nem vetkőzte le a játék, így rendelkezésünkre álló eszközök végesek, sosem lesz nálunk elég lőszer, a magunknál hordható felszerelések tárja is igen szűkös. Vagyis a túlélés záloga most is a taktikus gondolkodás és a jó célzás mindenféle pazarlás nélkül.

A játékkal egyszerre jelent meg a Resident Evil Resistance is, amely egy aszimmetrikus multiplayer túlélőjáték a Resident Evil 3 világában. Ebben négy játékos egyszerű túlélőket alakít, akiknek különféle feladatokat kell időre teljesítenie, majd elmenekülnie. Egy játékos pedig az ő életükre törő gazfickót alakítja, aki kamerákon keresztül figyeli őket és zombikkal, csapdákkal szórja tele a pályát, sőt, néha még a zombik bőrébe is belebújik.

https://services.maxima.hu/upload/images/58218/image31.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.