Rage 2 (PC, PS4, X1)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A 2011-es Rage végül nem váltotta be az id Software hozzá fűzött reményeit, így nem csoda, hogy jó nyolc évet kellett várni a folytatásra. A Rage 2 már az Avalanche Studios műhelyében készült, és csak nyomokban emlékeztet elődjére.

https://services.maxima.hu/upload/images/52644/image1.jpg
A történet most is egy poszt-apokaliptikus világba kalauzol minket, ahol az emberiség egy föld alatt élő mutáns társadalommal csatázik a túlélésért. Hogy legyen esélye a fizikailag sokkal erősebb ellenséggel szemben, különböző nanotechnológiákkal turbózzák fel a katonákat. Mi is egy ilyen katonát alakítunk, aki egy támadás után egyedül marad, hogy tovább tápolva magát felvegye a kesztyűt. Egy nagyon színes, szagos világot járhatunk be gyalog vagy páncélos járgányok volánja mögött. Rengeteg érdekes képességet szedhetünk össze, amelyekkel amolyan világvége szuperhősöknek érezhetjük magunkat. De az egész legjobb része a pörgős, erősen árkádos vonalat képviselő harcrendszer, amely remekül működik. A grafikára sem lehet komolyabb panasz, főleg, ha valakinek bejön ez a szivárvány-világpusztulás vízió.

https://services.maxima.hu/upload/images/52644/image2.jpg
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.