Life is Strange 2 (PC, PS4, X1)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Dontnod a Life is Strange-dzsel már bizonyította, hogy tud enyhén misztikus, az aktuálisan felkapott témákat feszegető, remek kalandjátékot készíteni. És most újra bebizonyította ezt a Life is Strange 2-vel is.
Az ötrészes kalandjáték története – amely ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az első rész, csak épp időben pár évvel később – ezúttal egy alig tizenhét éves, mexikói származású fiúról, Seanról és az öccséről, Danielről szól. A két gyerek egy tragikus baleset után elveszíti apját, aki egyedül nevelte őket, és menekülniük kell, mert egyébként biztosan elszakítanák egymástól őket.
A sztori így utazásukat dolgozza fel a mexikói határ felé. Csakhogy ez két tininek meglehetősen nehézkes út, amely során barátságos és veszélyes emberekkel egyaránt találkoznak. És a dolgokat tovább nehezíti, hogy út közben kiderül, Danielnek természetfeletti képességei vannak, az akaratával képes mozgatni tárgyakat. A játékos feladata így nem is lehet más, mint magára vállalni a nagy báty szerepét, és a különféle élethelyzetekben terelgetni a kissrácot a jó döntések felé. Az út során hol egy veszélyes szekta, hol egy punkokból álló csapat közé keverednek, idővel pedig Daniel személyisége is formálódik annak függvényében, hogy mi mikor milyen döntéseket hoztunk. És bizony e döntések az egész sztori végkimenetelét jelentősen képesek befolyásolni.
A Dontnod ismét egy magával ragadó kalandot tett le az asztalra a tőlük megszokott egyedi grafikai stílusban.

https://services.maxima.hu/upload/images/56603/image15-2.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/56603/image17-3.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/56603/image22.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.