Ion Fury teszt – Ismét valahol két dimenzió között
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Konzolokra is megérkezett az egykor Ion Maiden címmel elkezdett játék.

Amellett, hogy az Ion Fury a Duke Nukem 3D szellemi örökösének számít, még annak a grafikus motorját is használja (pontosabban annak egy változatát). A Build motorral 1995. és 1999. között olyan címek láttak még napvilágot a fent említett kettőn kívül, mint a szintén kultikus Shadow Warrior és a Redneck Rampage. És hogy mi történt a méltán elfeledett 1999-es World War II GI után, ami szintén ezt a motort használta? Hivatalosan semmi. A grafikus motor felett hamar eljárt az idő, és 2019-ig nem is készítettek vele kereskedelmi forgalomba szánt, eredeti játékot. A Voidpoint fejlesztőbrigád elég bátran úgy döntött, hogy nem annak szellemiségében készítik el játékukat, mintha olyan lenne, ami retro, meg klasszikus játékmenet idéz, hanem pont olyat készítenek, mint ami akár 25 éve is megjelenhetett volna.

csak annyi alibi sztorit kapunk, hogy rá tudjunk tespedni minél előbb lőfegyverünk ravaszára. Dr. Jadus Heskel aki egy transzhumanista kultusz vezetője, kibernetikusan továbbfejlesztett katonák seregét szabadítja rá Neo D.C. futurisztikus, disztópikus városára. A Globális Védelmi Erők megbízottjaként Shelly „Bombshell” Harrison feladata lesz szembeszállni vele. És kezdődhet is a mészárszék.

Tényleg ugyanazokat a köröket fogjuk lefutni, mint a Duke Nukem 3D-ben. A trancsírozás mellett rejtett járatok után fürkészünk (igen, visszatér a nyomkodjuk a „használ” gombot, miközben simulunk a falhoz), kényelmetlen platformrészeket teljesítünk, nézegetjük saját magunk 2D-s sprite-ját a tükörben, interakcióba lépünk azzal, amivel csak tudunk (lámpakapcsoló, üdítőautomata, wc, biztonsági kamerák monitorja stb.), és hallgatjuk Shelly vagány egysorosait.

https://services.maxima.hu/upload/images/58636/image27g.jpg
https://services.maxima.hu/upload/images/58636/image25g.jpg
https://services.maxima.hu/upload/images/58636/image23g.jpg

Forrás:playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.