F1 2019 (PC, PS4, X1)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Codemasters immár tíz éve hozza el évről évre a száguldó cirkusz hivatalos játékát. Az F1 2019 pedig kétségtelenül az eddig legjobban sikerült epizód. A stúdió nem csak egy újabb rókabőrt húzott le a szériáról, hanem igyekezett valódi fejlesztésekkel feldobni az egyébként nem rossz 2018-as epizód alapjait. Így a játék még részletesebb adatokkal szolgál az alattunk száguldó versenyautó minden porcikájáról.
A vezetési élményen rengeteget dob a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, amely a nehézségi fokozat beállításának fényében nyújt kihívást, ügyesen védekezik és támad a futamok során. Új tartalomnak számít az F2 széria 2018-as idénye, amelyhez külön frissítésként érkezik majd az idei évad is. Emellett alaposan átalakították a karriermódot, amelynek immár némi története is van, ezt az F2-ben kezdjük, és innen tornázzuk fel magunkat az F1 csúcsára. A már kissé korosodó Ego grafikus motor most is jól teszi a dolgát, ráadásul a fény-árnyék effektek sokat javultak az előző részekhez képest.
Aki tehát szereti a száguldó cirkuszt, annak most már az F1 2019-re érdemes beruháznia, PC-re vagy konzolra, mert utóbbin sem csorbul fikarcnyit sem a játékélmény.

https://services.maxima.hu/upload/images/53473/image1-1.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/53473/image6.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/53473/image2.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.