Erica (PS4)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az FMV, vagyis full motion video egy olyan videojátékos technológia, amelyben nem renderelt képekkel, hanem élő színészekkel felvett jelenetekkel operálnak a fejlesztők. Tulajdonképpen egy interaktív moziról van szó, amelyben a játékosok itt-ott beleszólhatnak az események alakulásába. Ilyen játék az Erica is, amely kizárólag PlayStation 4-re jelent meg, és irányításához a PlayLink szolgáltatásnak köszönhetően elég egy okostelefon is.
A sztori egy misztikus sorozatgyilkosságról szól, mi pedig egy fiatal lány – Erica – szemszögéből éljük át az eseményeket. Számos jelenetben mi nyithatjuk ki az ajtókat vagy húzhatjuk ki a fiókokat, mi dönthetjük el, hogy egy helyiségben mivel foglalkozzon főhősünk. Emellett a párbeszédek során is előre megadott reakciók közül választhatunk. Mindezt a telefon képernyőjének simogatásával tehetjük meg.
Az Erica kellemes és főleg egyedi kikapcsolódást kínál akár egyetlen estére is, hiszen egyszeri végigjátszásához néhány óra is elég. De mivel több végkifejlet is elérhető, többször is érdemes nekifutni a gyilkos utáni nyomozásnak.

https://services.maxima.hu/upload/images/54942/image15-1.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/54942/image17-1.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/54942/image19-1.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu

https://services.maxima.hu/upload/images/54942/468x60_3.jpg
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.