Dreams (PS4)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Media Molecule már korábban is megmutatta, hogy nagyon értenek a kreatív játékok fejlesztéséhez, de most a Dreamsszel új szintre léptek. A Dreams ugyanis egy olyan játék, amelyben más játékokat hozhatunk létre. Ilyen próbálkozás volt már korábban is, de ebben kvázi tényleg végtelen lehetőségei vannak a játékosoknak. Autós játékot, mászkálós játékot, kalandjátékot, de akár FPS-t is készíthetnek benne saját ötlet vagy más ötletei alapján. Arra is van mód – és ezt már meg is tették – hogy már létező játékokat újra megalkossanak benne.

https://services.maxima.hu/upload/images/57601/image11.jpg
https://services.maxima.hu/upload/images/57601/image17.jpg

Az irányítás – mivel kizárólag PlayStation 4-re érhető el a játék – leginkább a DualShock 4 kontroller mozgásérzékelőjére támaszkodik, ami kis hozzászokás után egész jól is működik, de azért van hagyományos séma is. A játékosok nem csak saját tartalmakat készíthetnek, de másokét is megnézhetik, kipróbálhatják. Sőt, arra is van mód, hogy mások munkáit tovább fejlesszük, de persze mindig megjelölve, hogy mi volt a forrás. A Dreams tartalma folyamatosan bővül, ezt különböző kategóriákba sorolva lehet böngészni. A minőség néhol hullámzó, de összességében igen kreatív tartalmakkal találkozni.

https://services.maxima.hu/upload/images/57601/image7.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.