Disco Elysium (PC)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Disco Elysium tökéletes példája a klasszikus kaland-szerepjátékoknak, amely olyan elődök nyomdokaiban lépked, mint a Planescape Torment. Éppen ezért kifejezetten azoknak ajánlott, akiknek van türelme rengeteget olvasni és beszélgetni a szereplőkkel, ugyanis ez viszi majd előre a történetünket.

https://services.maxima.hu/upload/images/56381/image18.jpg

A sztori egy lecsúszott nyomozó egyik gyilkossági ügyének döcögős felgöngyölítését meséli el. A munka legfőbb hátráltató tényezője épp főhősünk, aki inkább piálással üti el az időt, így a játék elején épp nem is emlékszik szó szerint semmire abból, amit addig kiderített. A nyomozás tényleg rengeteg párbeszédet jelent, de épp ezek a játék legerősebb elemei, minden karakter egyedi és ez gyakran igen humoros, szarkasztikus beszélgetéseket eredményez. Az egyes helyzetekben a legszélsőségesebb lehetőségek között kell döntéseket hoznunk, ez pedig számos végkifejlet valamelyikéhez vezet el minket. Hősünk különféle képességeit is nagyon egyedien ábrázolják: mindegyik beszél hozzánk, és jó vagy rossz tanácsokkal lát el, mintha hősünkben 24 különféle tudat lakozna. Az i-re a pontot a sajátos, olajfestményekre emlékeztető látványvilág teszi fel.
A Disco Elysium nem mindenkinek való, de aki rákap az ízére, az igazán egyedi élménnyel gazdagodhat.

https://services.maxima.hu/upload/images/56381/image17-2.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.