Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Detroit: Become Human (PS4)


A Quantic Dream – a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls fejlesztőinek – legújabb játékával ismét egy igazi érzelmi hullámvasútra váltunk jegyet. A történet pontosan húsz év múlva játszódik Detroitban, ahol az utcán az emberekre megszólalásig hasonlító robotok is járnak.


Az androidokat szinte mindenre fel lehet használni, épp ezért egyre több ember veszíti el munkáját miattuk, vagyis az első ipari forradalomhoz hasonlóan egyre többen látják az ellenséget a gépekben. Mi három android – Connor, Kara és Markus – különálló, de mégis összekapcsolódó történetét ismerhetjük meg a játékban, a stúdióra jellemző elképesztő részletességű tálalásban.


A Detroit: Become Human nemcsak grafikájával emelkedik ki a tömegből, de gyorsan megtanulható irányítása mellett a színészi játék is a tökéletesség határát súrolja. A történet pedig – ahogy a fejlesztők korábbi játékainál is – döntéseink nyomán halad előre, ráadásul magyar feliratot is kapunk hozzá. Egyetlen szépséghibája csupán a játéknak, hogy kizárólag PlayStation 4-re (és Próra) érhető el.Részletes bemutató a PlayDome magazinban található – www.playdome.hu
 
 
EGYPERCES - GAMER levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.