Death Stranding (PS4)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Hideo Kojima, a Metal Gear játékok atyja ezúttal egy vadonatúj játékkal jelentkezett. A Death Stranding történetéről nehéz röviden beszélni, hiszen mint minden jó Kojima játék, ez a legerősebb része az egésznek.
A lényeg, hogy a jövőben a világunkat egy úgynevezett halálhullám szaggatta szét, nekünk pedig az lesz a feladatunk, hogy újra összekössük az eltávolodott városokat egymással. A játék Kojimától már megszokott módon egész estés méretű átvezetőket tartalmaz, vagyis már-már inkább interaktív filmnek tekinthető. Két ilyen kis mozi között pedig a Norman Reedus által megformált Samet irányíthatjuk, aki egyfajta futárként tevékenykedik. A csomagok gyalogos fuvarozását persze néha lopakodással vagy harccal színesítik, de sok egyéb apró részlet teszi még élvezetesebbé.
Az egész játék hihetetlenül szürreális, amire rátesz egy lapáttal, hogy a világ némileg meg van osztva a játékosok közt. Ha például egy szakadék fölé létrahidat építünk, azt a többi játékos is használhatja. A látványvilág is egészen korrekt, a szereplőket pedig egy sor igazi hollywoodi nagyágyú alakítja, mint Mads Mikkelsen vagy Troy Baker.
A Death Stranding jelenleg PlayStation 4-re érhető el, de jövő nyáron PC-s verzió is megjelenik belőle.

https://services.maxima.hu/upload/images/30887/image11.jpg

https://services.maxima.hu/upload/images/30887/image20.jpg

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.