Days Gone (PS4)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]

Idén tavasszal újabb PlayStation 4-exkluzív gyöngyszemhez van szerencsénk, ezúttal a Bend Studio csapatától. A Days Gone a mára kissé visszaesett népszerűségű zombis témát lovagolja meg, bár van csavar is a történetben: a játékban valójában nem zombik, hanem egy betegség miatt mutálódott emberek vannak.

https://www.maxima.hu/upload/images/51211/image12.jpg
De a lényeg ettől még ugyanaz: túl kell élnünk egy pusztuló világban, ahol a még egészséges emberek kisebb-nagyobb kolóniákba verődve élik életüket. Mindezt a motoros Deacon St. John bőrébe bújva tehetjük meg, akivel egy vadregényes vidéket járhatunk be keresztül-kasul. De nemcsak a freakerek (ők a „zombik”) jelentenek ránk veszélyt, hanem a rivális bandák is. A külső nézetű játékban van minden, ami a túléléshez kell: karakter- és felszerelésfejlesztés, közelharc és lövöldözés – és persze sok-sok motorozás. Ráadásul a grafikai is korrekt, az pedig külön élmény, mikor a freakerek százával rohannak utánunk.

https://www.maxima.hu/upload/images/51211/image21.jpg

 

Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.