Control (PC, PS4, X1)
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A Remedy Entertainment korábban olyan játékokkal vált világhírűvé, mint a Max Payne, az Alan Wake vagy a Quantum Break. A finn stúdió idén új játékkal jelentkezett, a Control főhőse pedig ezúttal egy fiatal nő, Jesse Faden.

https://services.maxima.hu/upload/images/54544/image1-2.jpg

A sztori egy természetfeletti jelenségekkel foglalkozó hivatal megszállt épületében játszódik, ahol hősünkkel nekünk kell rendet tenni. A hatalmas épületben egy titokzatos, gonosz jelenés szállta meg a dolgozókat, mi pedig egy szál fejleszthető pisztollyal és egy rakás hirtelen kapott természetfeletti erővel vehetjük fel velük a harcot.

A Control meglehetősen szürreális formában tálalja az eseményeket, így nem mindenkinek fogja elnyerni a tetszését. Aki viszont ráérez az ízére, egy egész jó kis akció-szerepjátékot kap. A látványvilág – főleg megfelelő videokártyán ray tracinggel megtámogatva – egészen pofás, a játékmenet pedig, ha kiismertük minden apróságát, kimondottan jól muzsikál. A történetet viszont többszöri nekifutásra fogjuk csak megérteni.

https://services.maxima.hu/upload/images/54544/image3.jpg

Forrás: Részletes ismertető a PlayDome online magazinban olvasható:
playdome.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.