Szexről álmodtál? – Ezt jelenti!
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A legtöbbünknek voltak már erotikus álmai, ahol a csóktól kezdve egészen a legvadabb dolgokig bármi megtörtént. Egyáltalán nem kell szégyenkezni vagy megijedni az ilyen jellegű álmoktól, hiszen nem jelentenek rosszat, sőt, még a párkapcsolatodon is javíthatsz az üzenetek segítségével.

Azt tudjuk, hogy minden álomnak van rejtett üzenete – éppen így van ez az erotikus álmokkal is. Az álomfejtés évszázadokkal ezelőtt létrejött tudomány, ami megmutatja, mi lakozik tudatalattinkban. A képek megfejtése segít megismerni önmagunkat, sőt akár a párkapcsolatunk problémáit is megoldhatja.

Sok ember szexel álmában, aminek nagyon egyszerű oka van: ilyenkor a fantáziának semmi sem szab határt, nincsenek normák és társadalmi értékek, csupán a saját élvezetünk. Ám ezeknek az álmoknak is van mélyebb jelentésük, amik segítségével kicsit közelebb kerülhetsz a rejtett gondolataidhoz!

Csók: Ha álmodban csókolózol, akkor azt vedd pozitív üzenetnek, mert a tudatalattid jelzi, hogy minden rendben van, elégedett vagy önmagaddal és jól érzed magad a bőrödben.

Meztelenség: Ha az álom alatt meztelen vagy, az egy jelzés a testedtől arra, hogy merj nyitottabbá válni – különösen szexuális téren.

https://services.maxima.hu/upload/images/55065/erotikus-alom.jpg

Szex: Izgalmas, nem igaz? Egy felől rengeteg elfojtott szexuális vágy van benned, ám az sem mindegy, ki az álombeli szexpartnered. Vizsgáld meg egy kicsit – lehetséges, hogy ő az igazi?

Szex egy járművön: Ahogy a jármű halad, úgy a párkapcsolatod is. Ám érzed, hogy amilyen könnyen kisiklik a vonat, amelyen álmodban hancúroztál, olyan könnyen romolhat meg a kapcsolat. Gondolkozz el, miért vagy bizonytalan.

Szex egy ismeretlennel: Gyakran ébredünk úgy, hogy emlékszünk az álombeli szeretkezésre, de a partnerre egyáltalán nem. Ez  könnyedén jelentheti azt, hogy magunk sem tudjuk, mit várunk el párunktól vagy a párkapcsolatunktól.

Szex egy sztárral: Milyen jó érzés végre együtt lenni az általunk imádott hírességgel – még ha csak egy álom erejéig is. Érdemes ilyenkor elgondolkozni, miért rajongunk álombeli partnerünkért – így megtalálhatjuk a választ, mit is keresünk a való életben.

Forrás:rcnews.hu

https://services.maxima.hu/upload/images/55065/468x60_3.jpg
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.