Orgazmushoz vezető út
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Az orgazmus elérése hol könnyebb, hol nehezebb, intenzitása változó lehet. Vannak nők akik nagyon nehezen, vagy sosem jutnak el az orgazmusig, és vannak akik csekély izgalomtól vagy akár csak a mell izgatásával is el tudnak jutni a csúcsra. Vannak olyan nők is, akik nem tudják, hogy amit éreznek, az vajon kielégülés-e?
Szinte minden nő eljut az orgazmusig aki magát ingerli, ugyanis önkielégítés során fedezi fel a nő legkönnyebben a szexuális ingerlésének leghatékonyabb módját.

Az orgazmus a hüvelyizom heves, lüktető reakciója elsősorban a csikló ingerlésére. Ez a reflex gátolható, és intenzitása több tényező hatására változó lehet. Saját magad akaratlanul gátolhatod vagy meg is akadályozhatod a kielégülést.

A csikló izgatása határozott egyértelmű kielégüléshez vezethet, míg a hímvessző jelenléte a közösülés során az orgazmushoz vezető érzéseket kevésbé koncentrálttá teszi.

A nőnek folyamatos ingerlésre van szüksége az orgazmus eléréséig, akármilyen közel is jár hozzá, ha abbamarad az ingerlés az érzések elcsitulnak.
A kielégülés egyik fő eleme a belefeledkezési készség, ha szorongsz, feszült vagy, állandóan az izgalmi állapotodat, vagy  partnered figyeled, nehezen vagy egyáltalán nem fogsz kielégülni.

https://services.maxima.hu/upload/images/52742/orgazmushoz-vezeto-ut-2.jpg

Ha haragszol a párodra, dühös vagy rá, bánt valami nem tudsz belefeledkezni a szeretkezésbe és ez gátolja a kielégülést. Minél több negatív érzéssel, haraggal szeretkezel annál nehezebb lesz, vagy elmarad a gyönyörérzet.

Természetesen lehet kielégülés nélkül is kellemes az együttlét. Ne akard görcsösen átélni, ne az orgazmus elérése legyen mindenképpen a cél. Élvezd az együttlétet, a kedvesed közelségét.
Ismerd meg a testedet, a reakcióidat, ismerd fel a gátló tényezőket és próbáld meg kiiktatni azokat.

Az orgazmus elérése egy tanulási folyamat, minél jobban tisztában vagy testeddel, az érzéseiddel, minél jobban jóban vagy önmagaddal, annál jobb és kielégítőbb lesz az együttléted a pároddal.


Forrás: szexlecke.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.