Nincs még meg a kezdő csomagod?
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]

Vibrátort szeretnél? Ezekre figyelj a vásárlásnál!
Nincs még meg a kezdő csomagod? Pedig a gyönyör kapujához ez az egyik kulcs! Ha bátran és körültekintéssel választasz, nem csak extra élmény lesz a jutalmad, de a párodnak is örömet okozhatsz!

https://www.maxima.hu/upload/images/50755/sex.png

Milyet válassz?

Ha mélyreható kényeztetésre vágysz, dildót választasz, bár tudnod kell, hogy a hímvesszőkhöz hasonlatos darabok többsége csak méretében és formájukban hasonlít a hús-vér férfiasságra. Ha a szeméremajkak és a csikló intenzívebb kényeztetése is cél, akkor a vibrátorok között kutass, hiszen ezek rezgésükkel könnyebben a csúcsra segítenek. Ha még nem volt dolgod vibrátorral, akkor válassz a szolidabb és szerényebb darabok közül és ne rögtön egy óriási „mindent tud” darabbal próbálkozz! Néhány kísérleti alkalom után tovább léphetsz egy kategóriával és beszerezhetsz egy okosabb és vadabb kéjeszközt is!

Mire figyelj?

A vibrátorok többségénél különböző rezgési erősségek közül választhatsz, ezzel megnövelve az élményt. Ha meg szeretnéd őrizni a természet adta orgazmuskészségedet is, akkor érdemes a legkisebb fokozaton gyönyört varázsolni és csak alkalmanként rákapcsolni az erősebb fokozatra!

Mindig tisztítsd meg alaposan! Erre ma már nem csak a víz és a szappan szolgál alapul, speciális, kifejezetten vibrátorokhoz gyártott tisztító készítmények is vannak, érdemes beszerezned és alkalmaznod!

Milyen kiegészítőket válassz?

Ha már betévedtél egy szexáruházba, nézz szét alaposan és válassz néhány kisebb eszközt is a gyakorláshoz! Az ujjra húzható csiklóizgatók például nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy a táskádba megbújva magaddal vidd és ha úgy adódik kényeztesd egy kicsit magad. Ezek ugyan enyhébb ingereket produkálnak, de szinte biztos, hogy különlegesebb lesz az élmény pusztán a csupasz ujjad használatánál, ráadásul mostanság ezeket a kicsi mütyürőket már vibrátoros változatban is megtalálod!

A síkosítót feltétlenül tedd a kosaradba! A szexeszközök használata közben a szeméremajkak és a csikló finom, vékony és érzékeny bőre könnyen megsérülhet, így egy jó minőségű síkosító elengedhetetlen kelléke a pajzán eszköztáradnak!

Forrás: natalie.hu


Könyvajánló: Meghan March: Vágy és kétség


https://www.maxima.hu/upload/images/50755/ID22-292642.JPG

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.