Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Neked mennyi idő kell hozzá? Szerinted mennyi a szexuális együttlét optimális időtartama?


A szexuális együttlétet illetően nem divat sem centit, sem órát magunkkal vinni, hiszen az együttlét öröme, gyönyörűsége a mérvadó, lehet úgy is fogalmazni, hogy a minősége, bár ez a szó sem szerencsés. Mégis érdemes néhány szót az együttlét idejére fordítani, mert mindenki másképp ítéli meg az együttlét optimális idejét.

Valamikor a 60-as években lemérték, hogy az előjátékra 10 percet fordítottak, ami valljuk be, még a gondolati ráhangolódásra is igencsak kevés. Állítólag ez ma 15 perc – ez sem mondható túl soknak.


A szexuális aktus átlagos ideje pedig ötről tíz percre nőtt, vagyis megduplázódott, ami szintén nem mondható túl huszáros teljesítménynek – legfeljebb nyúléknál.
Sokan legyintenek erre – ahogy mi is -, hogy az igazi együttlét és szerencsés esetben az aktus is órákon át tart, amikor is annyira az egekbe szöknek az indulatok, vagy inkább a szenvedély, hogy már azt sem tudjuk, melyik testrész melyikünké.

Vannak, akik nagyon örülnének annak viszont, ha tudnának 25 percet produkálni, mert vagy a férfi vagy a nő alkalmatlansága, érdektelensége miatt még ennyi gyönyör sem jut nekik.

Ebben megoszlanak erősen a vélemények természetesen kor és vérmérséklet szerint. Sokan állítják, hogy az arany középút ez a 25 perc körül van, mondván, hogy a nemi szervek rendkívül érzékenyek, és így “tartós igénybevételnek” nem tehetők ki. Ha nyújtani akarjuk az örömet, akkor érdemes a régi kínai módszert alkalmazni, és többször megállni és pihenni közben. Akár pozíciót váltani és máshogy is élvezni a párunk testét.

A pár perces aktusok – az un. quicky-k is lehetnek jók, ha a hirtelen ötlettől vezérelve estek egymásnak, ennek is megvan a maga varázsa. De ha minden aktus két percig tart, és valakinek gyakran nincs orgazmusa, akkor az nagyon nincs rendjén – és annak elsősorban a nő a vesztese. Úgyhogy ezeket tényleg csak alkalomadtán alkalmazzuk – adjuk meg inkább a módját, szánjunk rá – személyre szabottan – elég időt.

Forrás:rcnews.hu

 
 
EGYPERCES - EROTIKA levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.