Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Nedves álmok – Éjszakai magömlés


Nagyon nehéz a régen szégyenfoltnak is nevezett éjszakai magömlés témáját egyetlen megnevezés alá besorolni, de nagyjából erről van szó:

Mit jelent a nedves álom?
A “nedves álom”-nak nevezzük azt, amikor a nők, vagy a férfiak alvás közben orgazmust élnek át, utóbbiak ejakulálnak is.

Nem tisztázott, hogy a férfiak ténylegesen többször tapasztalják-e ezt mint női társaik, vagy a nők egyszerűen csak kevésbé veszik észre? Mindenesetre ezt a nedves álom-jelenséget inkább kötik a férfiakhoz, mint a nőkhöz. A nedves álom a pubertás kor kezdetével bármikor bekövetkezhet és a kutatások szerint a férfiak mintegy 80 százaléka átesik az éjszakai magömlésen.
A nedves álom esetenként foltot hagy az ágyneműn, máskor viszont lehet, hogy az éjszakai alvás közben egy szinte észrevétlen nyögéssel véget is ér.

Rengeteg különböző elmélet született. Aki gyakran és rendszeresen él nemi életet, az kevésbé hajlamos az ilyen típusú éjszakai magömlésre. De akár egy szexbajnokkal is előfordulhat, hogy “nedveset álmodik”, ha közvetlen elalvás előtt közösült.

Sok esetben a maszturbálás is csökkenti az éjszakai magömlés gyakoriságát. Természetesen igen nehéz erre vonatkozóan pontos adatokkal szolgálni.

Dr. Kinsey beszámolója alapján, mely egyébként nem mindig túl meggyőző: a serdülők és a fiatalemberek sokkal gyakrabban ébrednek “nedves álomból”, mint a felnőttek és az idősebb férfiak.
Számokban kifejezve, a 15 év körüli fiataloknak heti átlag 1-2 éjszakai magömlésük van. Viszont az 50 – 60 közöttiekkel mindössze két hetenként egyszer fordul elő. Mint már említettük ezek az adatok nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak, ugyanis a kutatók elsősorban olyan fiatal fiúkat kérdeztek meg, akik nem szoktak maszturbálni, és olyan öregembereket, akiknek nem volt más szexuális kapcsolatuk.

Forrás: maszturbalas.hu
 
 
EGYPERCES - EROTIKA levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.