Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Miért maszturbál a férfi egy tartós kapcsolatban?


Hat, párkapcsolatban lévő férfit kérdeztünk meg a maszturbálási szokásaik kapcsán – Érdekes indokokat sorakoztattak fel.

Az nem titok, hogy a legtöbb férfi bizony akkor is önkielégít, ha tartós kapcsolatban él. Az viszont sok nő számára még mindig kérdés, hogy miért is teszik ezt. Vajon nem jó a párjuk az ágyban? Vagy nem elég a szex? Most végre néhányan elárulták az okát, és az biztos, hogy meg fogsz lepődni a válaszaikon.

Ezért maszturbálnak a férfiak valójában

Őszintén vallottak ugyanis, és olyan okokat meséltek el, amikre a nők nagy része egyáltalán nem gondolna. Egyikük elmondta például, hogy szinte csak megszokásból nyúl magához.

* Nem azért csinálom, mert nem vagyok megelégedve a barátnőmmel az ágyban. Csak úgy. Mindig csináltam, és mindig fogom is. Jó érzés, és csökkenti a feszültséget, nincs ezen mit túlgondolni – mesélte Sam, de egy másik férfi, Benjamin sem tudja pontosan az okát, ő azonban leginkább akkor nyúl magához, ha unatkozik.
* Hogy őszinte legyek, ezzel ütöm el az időd, amikor nincs mit csinálnom, és unatkozom. És ez akkor is így van, ha szingli vagyok, és akkor is, ha nem – mondta, és Conner is egyetértett vele.
* Nincs semmi különösebb oka, csak jó. Könnyű, mégis jó érzés. Persze, inkább bújnék össze a barátnőmmel, de erre nincs mindig lehetőség. Tehát ha van egy kis időm, miért ne csinálnám?
* Néhányuknál viszont komolyabb ok állt a háttérben.

Például egyikük szerint sokkal jobban tud teljesíteni az ágyban, ha rendszeresen maszturbál.

Jobb vagyok a szexben, ha néha egyedül is a csúcsra jutok, ezért csinálom leginkább. Mert ha néhány napig nem volt orgazmusom, akkor túl érzékeny vagyok, és percek alatt képes lennék elélvezni.
Ha viszont maszturbálok, akkor nem, és így a barátnőmnek is örömöt tudok szerezni, mert nem megyek el túl korán – mondta Ned. De persze az is előfordul, hogy valóban a szex hiánya miatt kényeztetik magukat.

Nagyon sokat utazom egyedül a munkám miatt, néha egy hétig nem vagyok otthon. Ilyenkor azért csinálom, mert sokáig nem találkozom a párommal, és stresszlevezetésnek is nagyon hatásos.
De otthon is magamhoz nyúlok néha, mert nyolc éve vagyunk együtt a feleségemmel, és nem szeretkezünk már mindennap. Nekem viszont többre lenne igényem, ezért így oldom meg.

Forrás: maszturbalas.hu
 
 
EGYPERCES - EROTIKA levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.