Mennyire erotikus a kisugárzásod a férfi szemében? - 5 jellemző, ami eldönti
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Nem is gondolnád, milyen apró dolgokon múlhat minden.

Minden nő szeret tetszeni a férfiaknak. Aki mást mond, aki azt mondja, őt ez nem érdekli, az - csúnya, ám találó szóval élve - hazudik. Merthogy kinek ne esne jól egy bók, egy elismerő pillantás? Persze, hogy mindenkinek.

https://services.maxima.hu/upload/images/56123/szexi_lany.jpg

De vajon min múlik az, hogy ki mennyire tetszik a férfiaknak? Természetesen sokat számít az optikai tuning: az alap ápoltságon felüli divatos, csinos öltözék, a jó frizura, a szép smink. Viszont a felsoroltakkal, bár ezek már mérföldekkel növelik a siker esélyét a férfiaknál, még mindig nem teljes a recept.

Hihetetlenül sok múlik ugyanis a kisugárzáson. A belülről fakadó kis valamin, amit talán még maguk a férfiak sem tudnak megfogalmazni, micsoda, mégis megfogja őket. Egy azonban megállapítható: bár belülről fakadó dologról van szó, kifelé külsőségek, érzékszervekkel érzékelhető dolgok formájában nyilvánul meg.

Az alábbi öt dolog meghatározó lehet abban, mennyire lát erotikusnak egy nőt egy férfi.

Apró rezdülések

Mit kell érteni apró rezdülések alatt? Szó szerint nagyon apró rezdüléseket, amiket önkéntelenül csinál az ember, ám a férfit megbabonázza. Ilyen például, ha egy nő elgondolkodik valamin, és közben gyengéden az ajkába harap, ha eltesz az arcából egy előre bomló hajtincset, vagy amikor zavarba jön valami miatt, kissé megrebegteti a szempilláit.

Mozdulatok

Nagyon sok múlik a mozdulatokon: a járás, az, hogy valaki hogyan ül le, hogyan áll fel, hogyan fog meg dolgokat. Az a nő, akinek erős az erotikus kisugárzása, mindezt nőiesen, kecsesen, szexin teszi. Például nem óriási katonaléptekkel lépked, csípője finoman ring járás közben, ha ül, térdeit egymáson keresztezi. Ezek a dolgok valamelyest akaratlagosak, tanulhatóak, akinél belülről fakad, annak automatikusan jön.

Tekintet

A szem nemcsak a lélek tükre, hanem a személyiségé is, és egyik fő közvetítője az erotikus kisugárzásnak is. Annak a nőnek, akinek erotikus a kisugárzása, a tekintetéből árad a szexualitás. A szemei szinte beszélnek, csábít a tekintete, és ez a csábítás, ami a tekintetében van, nem mesterkélt, hanem mélyről tör elő.

A külsőségek

Az erotikus kisugárzást emeli, felerősíti, ha egy nő olyan színeket, ruhafazonokat, frizurát és sminket választ, amik - úgymond - dögösek. Tény persze, hogy akiben megvan ez a tulajdonság, valahogy ösztönösen is azok felé a stílusok felé húz, amiken át kifejeződik az erotikus kisugárzása. A pirosra lakkozott köröm, a szájfény, a szexin leomló kiengedett haj, a mély dekoltázs, a magassarkú, a nőies ruhák mind-mind ilyenek.

Hódítás

Az a nő, akinek erotikus a kisugárzása, akarva-akaratlanul is hódít: nem közönséges, nem tesz rá még egy nagy lapáttal arra, ami már amúgy is megvan benne. Mágnesként vonzza a férfiszemeket, és ha egy horogra akad, azzal nem fél kontaktusba lépni. Sokatmondóan, egyértelműen, de finoman flörtöl, szemez, mosolyog, és élvezi az elismerő pillantásokat.

Forrás:femina.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.