Melyik ruhához milyen melltartót viseljünk?
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Minden nőnek megvan a maga stílusa fehérneműk terén is. Aki a sportos, kényelmes darabokat kedveli, annak abból van több, aki a csipkéért van oda, az szívesebben hord romantikus darabokat, de szinte biztos, hogy mindegyikből van pár darab a fehérneműs fiókokban, aszerint, hogy milyen alkalomra és milyen ruhához illenek.

A melltartóviselésnek is megvannak a maga íratlan szabályai, ezeket nem árt tisztázni, mert sokan még mindig bizonytalanul mozognak ezen a területen. Nem szép és nem is ízléses, ha kilóg vagy észrevehető a ruha alatt a melltartó. Alapvető dolog, hogy a viselni kívánt ruha szabása, színe, anyaga alapján választjuk ki a melltartót, és nem csak úgy találomra felveszünk egyet.

Az első és talán legfontosabb szempont a világos színű, fehér felsőkhöz kapcsolódik. A legtöbben talán fehér színű melltartótválasztanak, de a test vagy bézs színű fehérnemű sokkal diszkrétebb választás. A fehér melltartó jobban átlátszik ugyanis a világos felsőkön.
A nem áttetsző, rövid vagy hosszú ujjú felsőknél a színnek nincs jelentősége, az anyagválasztásra viszont illik figyelni. A csipkés melltartók ugyanis bizonyos anyagokon átlátszanak, és ez nem túlságosan esztétikus.

A pántos felsők esetében szintén nem mindegy, hogy milyen alatta a melltartó. Lehetőleg színben harmonizáljanak a kikandikáló pántok a ruha színével. Szerencsére ma már fazonban is nagy a választék, gyakorlatilag mindenféle nyak- és hátkivágáshoz készülnek fehérneműk. Érdemes olyan alapdarabokat vásárolni, amik diszkrét és ízléses viseletet biztosítanak, hogy a ruha kerüljön előtérbe és ne a kilógó melltartó vonja el róla a figyelmet.

https://services.maxima.hu/upload/images/52851/daisy-dessous.hu1-2.19maj-800x546.jpg
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.