Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Így válassz síkosítót!


A síkosító könnyebbé teszi a behatolás és nem csak kényelmesebbé és jobbá teszi a szexet, de valamivel az időtartamát is megnyújtja. Mivel minimális az esélye annak, hogy használatával az óvszer elszakad, vagy a súrlódás felsérti a legintimebb területet, így biztonságosabbá is válik a szeretkezés. Használata az anális szexhez kifejezetten ajánlott, sőt a szexuális játékszerek használatánál is szint elengedhetetlen.

Víz- vagy szilikonalapú legyen?

Mindkettő biztonságos és óvszerrel együtt is használható. A kettő közötti különbség annyi, hogy a vízalapú könnyebben eltávozik a szervezetből, mint a szilikonalapú. Sokkal nagyobb a választék belőle az illatosított változattól kezdve a melegítőig. Mivel olcsóbb, így népszerűbb is, ezen kívül pedig nem hagy foltot, ami még egy plusz pont!

A szilikonalapú síkosítók nem tartalmaznak vizet, így nem száradnak- és szívódnak fel a bőrbe, nem párolognak el, viszont sokkal macerásabb az eltávolításuk is, ha szex után a bőrön marad. Drágább is, foltot is hagy, de ha egy medencében szeretnél a szerelmeddel szeretkezni és ehhez mindenképpen szükséged van síkosítóra, akkor ez lesz a jó választás!

A szexjátékszerek, vibrátorok használatához érdemes sűrűbb, vastagabban kenhető síkosítót választani, ezekkel ugyanis nem csúsznak annyira a szexketyerék, nagyobb élvezetet nyújtanak és az anális játékok is könnyebben és kényelmesebben használhatók. Állaguk miatt könnyebben megmaradnak az ujjakon, a vibrátorokon és a péniszen is.

Olajozott működés? Jól fontold meg!

Az olajalapú síkosítók növényi olajokból, vagy vajból készülnek és nincsenek szoros barátságban a latex anyagokkal. Óvszer, vagy pesszárium használat mellett kerülni kell ezeket a termékeket! A ruhaneműn, ágyneműn foltot hagynak, illetve ezeket a bőrről is nehéz lemosni, viszont ami egyértelműen a használat mellett szól, hogy a női nemi szervet nem irritálja, allergizálja.

Mi újság a glicerinnel?


Itt vannak még a férfiak? Mert beszélnénk néhány mondatot a gombás fertőzésről is. Bár nincs határozott álláspont arra vonatkozóan, hogy a glicerin tartalom növeli a gombás megbetegedések kockázatát, de az tény, hogy a nedves környezet és ez az anyag kifejezetten kedvez a terjedésének. Mivel számos víz alapú síkosító tartalmaz glicerint is, a fertőzésekre érzékenyeknek érdemes erre odafigyelniük!

Érzékeny a bőröd?

Kerüld az ízesített, illatosított és melegítő hatással rendelkező síkosítókat, figyelj az összetételre! Az érzékeny bőrűeknél a parabének és a tartósítószerek okozhatnak problémákat, elsősorban kiütést, bőrpírt. A parabének előfordulása elsősorban a víz alapú síkosítókban nagyobb, ha ki szeretnéd védeni, akkor válassz parabénmentes változatot, ilyet egyre gyakrabban és egyre több helyen tudsz már vásárolni!

Forrás: natalie.hu 
 
EGYPERCES - EROTIKA levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.