Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Így szexelj és így ne, ha gyereket akarszVannak régi népi hiedelmek azzal kapcsolatban, hogyan érdemes szeretkezni, hogy terhesség legyen a vége, és bár ezek nagy része tényleg csak hiedelem, azért van néhány tényleg bevethető praktika.

Amikor egy pár kisbabát szeretne, többnyire hosszas tervezés és szakkönyvek bújása előzi meg a várva várt terhességet. Rengeteg praktika van férfiaknak és nőknek is a fürdési szokásoktól a kávézáson át egészen a szexpózokig, és bár nem árt kritikai attitűddel kezelni az ilyen tippeket, azért van néhány módszer, ami tényleg működhet. Például nem mindegy, hogyan szexelünk.

Amit ne csinálj:
Ne használj síkosítókat – Ösztönösen azt gondolhatnád, hogy ettől csak könnyebb lesz a hímivarsejtek útja, de valójában az ilyen készítmények megváltoztathatják a vagina pH-értékét, ami kedvezőtlen a spermiumok számára.

Ne aggódj, ha nincs orgazmusod – Régi hiedelem, hogy a jó orgazmus hozzájárul a fogantatáshoz. Persze az orgazmus önmagában elég kedvező, de nincs okod izgulni, ha nem jött össze – ennek semmi köze nincs a teherbe eséshez.

Amiket csinálj:
Maradj a hátadon – A felpolcolt láb talán túlzás, de szex után a hátadon pihenni mindenképpen jó ötlet. Ez a pozíció tényleg segíthet, hogy a spermiumok könnyebben célba érjenek!

Alvás előtti móka – Tudományosan nem bizonyított, hogy lenne olyan napszak, ami a spermiumok számának szempontjából ideális lenne a teherbe eséshez. Alvás előtt szexelni viszont praktikus lehet, így ugyanis sokkal valószínűbb, hogy az aktus után tudunk a hátunkon pihenni.

Forrás: nlcafe.hu


 
 
EGYPERCES - EROTIKA levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.