Így nyúlj a nődhöz!
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A nő helyes, azaz hatásos izgatására és orgazmusig való feszítésére igenis léteznek hatásos, univerzális technikák. A legtöbb férfi magától is kitapasztalja ezeket, de összefoglalni sosem árt, lehet, csak egy apró változtatáson múlik a teljes siker.

Csikló kontra nyelv

Ugorjunk egy keveset és szexuális kisfilmünket tekerjük ahhoz a részhez, ahol kedvesünk laza terpeszben fekszik előttünk, és elérkezettnek látjuk az időt ölének nyelves kényeztetésére. Kezünkkel finoman kapaszkodjunk meg combjainak belső részeinél, finoman toljuk szét őket, majd egy lassú és finom mozdulattal írjunk le egy hosszú ívet a gáttól indulva egészen a csiklóig. Mindegy, hogy mennyire jön izgalomba ettől az indítónyalástól, ne gyorsítsunk be, ismételjük meg az előbbi lassú és finom tempóban. Utolsó hosszanti nyalás után maradjunk a klitorisznál, és kardozzunk az érzékeny ponttal felváltva vízszintes és függőleges irányba. (Mintha egy + jelet írnánk le nyelvünk hegyével). Ezzel az egyszerű technikával felgyorsítjuk a csikló vérkeringését, a kezdeti lassú és finom mozdulatok után érkező erőteljesebb nyelvmozgás pedig meglepetésszerűen korbácsolja fel a nő vágyát.

Kéz, csikló, G-pont

A nők nagyra értékelik a tapasztalt és finom kezeket, főleg azokat, amik ismerik az előjáték fogalmát. A következő technika során oldalhelyzetben feküdjünk kedvesünk mögé, helyezzük tenyerünket a nő ölére úgy, hogy az ujjak a szeméremajkakat fedjék. Egyszerűen pihentessük kezünket a területen, és kérjük meg kedvesünket, hogy kezdjen el csípőjével körözni úgy, hogy izgalomba jöjjön, mi pedig mutató és középső ujjunkkal tegyünk körkörös mozdulatokat a hüvely bejárata körül (ehhez nem szükséges széttárni a kisajkakat, nem baj, ha első körben az ajkak eltakarják a bejáratot). Néhányszor ismételjük meg a mozdulatot, majd ujjbeggyel tapogassuk ki a csiklót, és körözzünk a felületen (ha azonban kedvesünk nem szereti a direkt stimulusokat, akkor kizárólag a pont körül), néhány másodpercing időzzünk ennél a technikánál is, majd két ujjal hatoljunk be a hüvelybe, nagyjából tapogassuk ki a G-pontot, és folytassuk a csikló illetve a G-pont szimultán stimulálásával. A technika titka annyi, hogy a tenyérrel a punci szinte valamennyi idegvégződését ingereljük, a vérkeringés tovább élénkül, az ujjakkal pedig külön ingerlésben részesíthetjük az érzékeny pontokat.

Péniszcsapás

Mindenki tudja, a hímtagot nemcsak a behatolásra lehet használni, legalább olyan hatásos eszköz lehet az öl külső izgatásában, mint a kéz vagy a nyelv. Misszionárius pózban finoma csapkodjuk a nő punciját, nyomkodjuk a makkal a csikló gombját, a kisajkak közötti területet (behatolás nélkül), majd a pénisz törzsével masszírozzuk az érzékeny részt. Figyeljünk arra, ha szorosan kedvesünk ölére tapadunk, szeméremcsontunkkal is dörzsölhetjük a csiklót. A hímvesszővel való izgatás több okból kifolyólag is hatásos, egyrészt a punci idegvégződései nem éles, hanem tompa és puha stimulusokat kapnak, a keringés beindul, ugyanakkor a csikló is megkaphatja a kellő odafigyelést. A technika nem kevésbé fontos része az összetartozás, a közelség érzése, ha ugyanis a férfi a nő testére simul, nemiszerveik összeérnek, a nő nemcsak testileg, de lelkileg is könnyebben felszabadul, valóban átadja magát.

G-pont, kéz, vibrátor

Emlékeztetőül - aki esteleg nem tudná - a G-pont a vagina elülső falán található, körülbelül 3 centiméterre a hüvely bejáratától. Izgalmi állapotban a pont megduzzad, és egy kis keresgéléssel kitapinthatóvá válik. Pénisz helyett tanácsosabb ujjakkal, illetve speciális vibrátorral stimulálni a pontot - miközben nyelvünkkel a csiklót izgatjuk. Közösüléskor a kutyapóz a legalkalmasabba pont kényeztetésére, de ekkor se feledkezzünk meg a klitorisz masszírozásáról. A G-pont és a csikló párhuzamos izgatására azért van szükség, mert a két pont összeköttetésben van egymással, egyes kutatások szerint a G-pont nem más, mint a klitorisz gyökere, igyekezzünk hát elsajátítani a szimultán kényeztetést.

Multiorgazmus

Nem nagy titok, hogy a nők egymás után többször is képesek eljuti a csúcsra, ha tehát túlvan az elsőn - némi kis pihenő után - kezdjünk el dolgozni a következőn. A punci még telve van vérrel, a terület igen érzékeny (főleg a csikló), így semmiképp ne kezdjünk intenzív stimulálásba, hanem fókuszáljunk a test többi erogén területére - a nyakra, a fülekre, a hátra - és eztán kezdjük előről, megint csak a csikló izgatásától.

Forrás: ferfialom.com

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.