Férfiak erogén zónái
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]

Hölgyek, itt az idő, hogy megismerjük a férfitestet, ugyanis sokan panaszkodtak már közülük partnereikre, amiért azok túlságosan a „lényegre” koncentrálnak, mert esetleg nincs hozzá érzékük, kedvük, vagy türelmük. Pedig az erotikus játék kétszemélyes elfoglaltság, ezért nem árt feltérképezni, merre is vannak a pasik erogén zónái.

Nem csak a gyengébbik nemnek van szüksége előjátékra. A nők hajlamosak önzőek lenni, mintha csak ők igényelnék a törődést, sőt gyakran úgy gondolják elég azt az egy bizonyos pontot jól ismerni. De ez egy nagy tévedés, ugyanis a férfiak is rengeteg érzékeny idegvégződéssel rendelkeznek a testükön, és ha ezeket megtaláljuk, az garantáltan nem csak nekik lesz kellemes…

Íme a pasik néhány fontosabb erogén zónaja, amit mindenképpen ismernünk kell

1.Mellbimbó

A legtöbb férfi mellbimbója különösen érzékeny, de nem mindenki engedi, hogy ezen a helyen izgassák. Ki kell próbálni! Próbáljuk megnedvesített ujjal, jégkockával és forró vízzel felváltva, vagy a nyelvünkkel.

2. Hónalj

A szőrzet gyökerénél lévő igen finom szálak jóformán azonnal továbbítják az izgalmat az agy vágyközpontjába. A keleti erotikus masszázsszalonokban ezért kötik le gyengéden a férfi karjait egy selyemsállal, mert így feltárul a legtöbb izgatható zóna.

3. Felkar belső oldala

Ez az erogén zóna a szexualitás meridiánján fekszik, amely a szív, a keringés és a nemi szervek működésére van hatással. Ezen a fő energiavezetéken folyik a szexuális energia.

4. Csuklóhajlat

Érintése a fáradt férfiakat fölélénkíti. Megélénkül az érverés, gyorsul a véráram. A csukló gyengéd simogatása növeli a szenvedélyt. Különösen jó étvágycsináló a partnernek a második menetre.

5. Ujjhajlatok

Simogatása üzenetértékű. A tenyér akupresszúrája általánosan is élénkítő hatású. Mind kézzel, nyomással, vagy simogatással, mind pedig egy nagyon puha ecsettel, vagy selyemkendővel érzéki varázslatot követhetünk el.

https://www.maxima.hu/upload/images/51371/guy3.jpg

Folyt. köv...

Forrás:rcnews.hu

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.