Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Ezt tegye, ha szex után bennragadt az óvszer


Azt hinné az ember, hogy ilyen csak mással történhet meg, de bizony előfordulhat, hogy a szex után azt tapasztaljuk, bennünk maradt az óvszer.


Mit tegyünk akkor, ha abban a szerencsétlen helyzetben találjuk magunkat, hogy szex után bennünk maradt az óvszer? Elsősorban maradjunk nyugodtak.

1. Ugyan könnyű mondani, de ha képesek vagyunk megnyugodni, akkor valóban könnyebben lehet megszabadulni a bennrekedt gumitól.

2. Próbáljuk meg az ujjainkkal kihalászni. Fontos, hogy legyen tiszta a kezünk, és érdemes kerülni a hosszú körmöket, mert kellemetlen sebeket okozhatunk így magunknak. Bármilyen jó ötletnek is tűnik elsőre, semmiképpen se használjunk bármi mást az ujjainkon kívül, mert könnyen lehet, hogy csak rontunk a helyzeten.

3. Nyomjunk! Ha nem érezzük az ujjainkkal az óvszert, kénytelenek leszünk nyomni. Ha a fenekünkben ragadt, akkor egész egyszerűen úgy kell tennünk, mintha épp a nagy dolgunkat végeznének, így irány a vécé!

Ha a vaginában ragadt, akkor azokat az izmokat kell beizzítani, amiket a szülésnél is. Ebben az esetben egyszerűbb, ha guggolunk vagy az egyik lábunkkal megtámasztjuk magunkat a vécén.

4. Kérjük a partnerünk segítségét, hátha képes saját kézzel megoldani a problémánkat.

5. Ne féljünk profihoz fordulni. Igen, kellemetlen ez a helyzet, de ha minden kötél szakad, akkor érdemes orvoshoz fordulni. Ő a helyén kezeli a dolgot, így nincs mitől félni. A megfelelő eszközökkel pillanatok alatt vége lehet a rémálomnak.

Fontos: Ha nem használ fogamzásgátlót és nem szeretne kisbabát, mindenképp forduljon nőgyógyászhoz! Ne bízzon a véletlenben, az ilyen esetekben nagy a teherbeesés valószínűsége.

Forrás: nana.hu 
 
EGYPERCES - EROTIKA levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.