Amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!
Ezekkel növeld az élményt a maximumra!


Férfiaknak

Húzz rá még egy kicsivel!


Neked nagyon jó volt, de a párod kiábrándult arccal néz rád és cseppet sem tűnik kielégültnek. Ilyen csak a rémálmodban jöjjön elő! Ha a két perces menetbe a felöltözés is benne van, akkor egy késleltető krémre feltétlenül csapj le! A késleltető krémek egyszerű elv mentén működnek. Hatóanyagaiknak köszönhetően csökkentik a pénisz rendkívüli érzékenységét, ezáltal jelentősen képesek elnyújtani a szexuális aktust. Több márka közül választhatsz, de mindig nézd meg, hogy kompatibilis-e óvszerrel!

Ettől leszel kemény legény!


A test nem mindig engedelmeskedik a vágynak. Hiába a forró hangulat, a meghitt környezet, a szuper nő, valahogy mégsem működik tökéletesen a szerszám. Ha csak egy kicsi hiányzik ahhoz, hogy a fél hatból kihozd a maximumot, akkor az erekciót segítő krémeket neked találták ki! A merevedési gyengeséget tökéletesen orvosolja és elég csak néhány percet várni arra, hogy beszívódjon és óvszert is használhass!

Nőknek

A méret lényeg. Nőknél is.


Számít-e a szexben a vagina mérete? A válasz egyértelmű. A férfiak nem igazán szeretnek egy tág hüvelyben harangozni, mert az élményt mindkét félnél jelentősen rontja. Az intim torna és a különböző kiegészítő eszközök (mint például a gésa golyók) használata mellett a leggyorsabb megoldást a vagina szűkítő cream jelenti. A krém hosszan tartó alkalmazása helyreállítja a vagina struktúráját, de már egyszeri használat után is érezhető a hatás!

Mindenkinek jár az orgazmus!

De valahogy mégsem jön mindenkinek olyan könnyen. Vannak nők, akiknek nem elég a tökéletes partner és a tökéletes technikája, kell egy kicsi plusz, hogy a szex végén ők is megtapasztalják a gyönyört. Speciálisan nők részére készültek azok a termékek, melyeknek hatóanyagai serkentik a hüvely véráramlását és nem csak felfokozott izgalmi állapot érhető el velük és sikamlósabb lesz az előjáték, de a csúcsra is hamarabb kapaszkodhat fel a nő, mint egyébként.

Forrás: natalie.hu 
 
EGYPERCES - EROTIKA levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd.
Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
 
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS     |     IMPRESSZUM
 

A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.