Ezek a pasik leggyakoribb szexfantáziái
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Van néhány meglepő dolog is a listán.

https://services.maxima.hu/upload/images/57532/szexparti-cosmopolitan-930x465.jpg

Színház az egész világ

Nyilván mondanunk sem kell, hogy a szerepjáték az egyik leggyakoribb fantázia. Ahogy neked is biztosan vannak titkos vágyaid (bejönnek a tűzoltók? vagy épp a tanár-diák szitu indít be?), úgy a pasiknak sem kell sokat gondolkodniuk ezeken (szinte sztereotípia a szexi nővérke, nem igaz?). Mindezt pedig a szerelmeddel eljátszva könnyedén megvalósíthatod.

Hátsó bejárat

Szerintünk nem új infó, ha azt mondjuk: a srácoknak bejön az anális szex. És bár lehet, hogy te is odáig vagy érte, egy tanulmány szerint a pasik az igazán popó-mániásak. A felmérés szerint a megkérdezetteknek csak 37%-a volt nő, míg 43%-a férfi, akik kipróbálták már az anál szexet.

Tarantino, te vagy az?

Quentin Tarantino az a rendező, akinek a stílusát még akkor is ismered, ha egy filmet sem láttál tőle. És bár elsőre nyilván a rengeteg vérengzés jut eszedbe, Tarantino arról is híres/hírhedt, hogy imádja meztelen női lábfejekkel telepakolni a filmjeit. (A Volt egyszer egy Hollywoodban Margot Robbie talpát is elég sokszor mutatta, emlékszel?) A rendező viszont nincs egyedül a lábfétisével: nagyon sok férfi rá tud kattanni egy szép, női lábra. Aminek egy előnye biztosan van, mégpedig a rengeteg talpmasszázs, amit tutira örömmel adnak majd!

Oldie, but goldie

Tudod mi az a csodafegyver, amivel bármelyik srácot be tudod indítani? A szexi fehérnemű! Ebből sosem lapulhat elég a fiókodban. Hiszen azon kívül, hogy tényleg minden pasinak bejönnek a csipkék meg az áttetsző anyagok, te is extra önbizalomturbót kapsz, ha egy dögös bugyi-melltartó kombóban csábítod el a fiúdat!

Fifty Shades

Megvan az a jelenet a Fifty Shadesben, amikor Mr. Grey vaníliafagyit eszik Ana testéről? Na, az ilyen érzékekről szóló játékok nemcsak Anának, hanem nagyon sok Christiannek is izgató tud lenni. Főleg, ha ezt még olyan, enyhe BDSM-mel egészítitek ki, mint a kikötözés. De persze mindezt úgy, hogy csak addig mentek el, amíg mindkettőtök jól érzi magát! Mi lesz a safe wordötök?

A mennyiség menőség?

Az szinte köztudott, hogy nagyon kevés férfi tud ellenállni egy édeshármas gondolatának. A két csaj, egy pasi felállás is a top legnépszerűbb fantáziák között van, de képzeld, az is, ha a hálószobában még háromnál is többen vagytok! Bizony, a csoportos szex is meg-megfordul a pasik fejében, ahol a minél több, annál jobb elvét követve igazi orgiákban gondolkodnak!
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.