Erre készülj fel, ha szexshopban vásárolsz!
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
„Mekkorára gondoltál?” Mert bizony bármennyire is elcsépelt a mondat, hogy a méret nem lényeg, mégis ez az egyik legfontosabb szempont, ami alapján választani tudsz. Az átlagos péniszméret 14 és 17 cm közé esik, neked pedig azt érdemes eldönteni, hogy egy átlagos élményt szeretnél az ágyban, vagy valami extrém és különleges izgalomra vágysz?

Egy hímvessző hosszát általában a herék tövétől a makk tetejéig szokták mérni (már aki méricskéli), azonban ez az adat a vibrátorok esetében nagyobb körültekintés igényel. Előfordul, hogy a csomagoláson feltüntetett méretet a kezelőfelület nagyságával együtt adják meg, így a húsz centi sokszor csak tizenhét. Ha biztosra akarsz menni, akkor a behatolási hosszt keresd a dobozon, ha pedig online vásárolsz, kérd meg az ügyfélszolgálatot hogy segítsen.

Nem csak a hosszúság, a vastagság is lényeg! A hüvelyi orgazmus eléréséhez a vastagabb, nagyobb átmérővel rendelkező vibrátorok javasoltak, míg az anális élményekhez érdemesebb (érthető okokból) vékonyabb, kisebb átmérőjű szexjátékszert választani. A vibrátoroknál a megjelölt vastagság mindig a szexeszköz legvastagabb pontját jelöli, ezt vedd figyelembe a választásnál, hiszen nagyon sok olyan termék van, melyek nem arányosak, nem minden pontjukon ugyanolyan vastagságúak.

Ha már kitárgyaltuk a hosszúságot, illetve a vastagságot, nem árt ha szót ejtünk a hajlítottságról is! Nem mindegy ugyanis, hogy a rezgő szexjáték rugalmas vége milyen szögben hajlik meg és egyáltalán meghajlik-e. A G-pontos orgazmushoz választott termékeknél ez szinte alapkövetelmény, így ha ilyen csodaélményre vágysz, keresd a speciálisan erre kifejlesztett G-pont vibrátorokat!

Forrás:natalie.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.