Az erotika nem csak a szex
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Erotikus, szexi, vonzó. Ezek mind-mind hasonló szavak, de mégis mit jelent az erotika kifejezés egy lánynak és egy fiúnak? Nem feltétlenül rögtön a szex jön a képbe…
Fiút és lányt is megkérdeztem a témában, hogy az erotika szóra, arra hogy erotikus, milyen képek, helyzetek jutnak az eszükbe és érdekes volt az eredmény.
Fiúknál az erotikáról a lágy, kifinomult, érzéki, szexi szavak jöttek elő. Egy-egy póz, amiben a nőies idomok jól látszanak, ám de nem feltétlenül meztelenül.

A sejtelmeses áttetsző ruhák, az éppen hogy kivillanó fedetlen bőr, a nőies alak hangsúlyozása volt mindenkinél a listák elején.  Ha nem a szexről volt szó kifejezetten, akkor a hétköznapokon is rengeteg olyan példa van, amire abszolút illik ez a kifejezés.

A lányoknál más volt a helyzet, a kifejezetten férfias megjelenés és az összkép volt az, amit erotikusként jellemeztek. Elegáns öltöny, kivillanó izmok az ing feltűrt ujjánál, csábos, szinte vadászó szempillantások. Férfias, határozott viselkedés. Magabiztosság és érzékiség, amivel igazán nőknek érezhetik magukat a férfi mellett.

https://services.maxima.hu/upload/images/30886/love42.jpg

Mind a nőknél, mind a férfiaknál az erotika kifejezéssel a másik nem tipikus jellemzőit erősítették fel, minél nőiesebb, annál erotikass, minél férfiasabb, annál szexibb az illető. Ez a végeredmény nem meglepő abban a tekintetben, hogy valamilyen szinten biológiailag arra vagyunk programozva, hogy a másik nemben a leginkább nőies illetve férfias társainkat találjuk vonzónak.

De persze van, akinek egy laza rövidnadrág és egy lezser atléta sokkal inkább erotikusnak hat, mint egy öltöny, de pont ezért is vagyunk mások, ezért is találunk mást vonzónak az ellenkező nemben. Mik azok, amik miatt mi férfiasnak tartunk valakit, vagy nőiesnek? Erre a kérdésre nincs jó válasz, mindenki mástól indul be az ellenkező nemmel kapcsolatban.

Forrás:kozepsuli.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.