A szexuálisan legizgatóbb, vágyfokozó olajok
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Úgy érzed, a napi rohanásban libidótok egyre kevésbé horgad fel? Keltsd újra életre az erotikát egy egyszerű és kellemes módszerrel!

Az illatszerek vágyfokozó hatását már az ókori Babilonban is ismerték, a szerelmesek pedig napjainkban is előszeretettel ajándékoznak parfümöt és virágot egymásnak. Kleopátra például egy rózsaszirom-szőnyeggel csábította el Marcus Antoniust, sőt, állítólag hajójának vitorláit is parfümbe áztatta, hogy a lágy szellő időben jelezze érkezését a férfinak.

https://services.maxima.hu/upload/images/56236/m11.jpg

A szaglás alapvető eleme érzékiségednek. Az izzadságban kiválasztott vegyületek, a feromonok fontos szerepet játszanak a nemi vágy felébresztésében. Más illatoknak, így a virágos és aromás növények illatának is lehet vágykeltő, bódító, csábító hatása. Az ezeket közvetítő illóolajok pedig ugyanúgy kellemes érzéseket ébresztenek benned: megnyugtatnak, ellazítanak, vagy épp meghozhatják hangulatodat a szerelemhez is.

A szexuálisan legizgatóbb illóolajok

A vágyserkentő olajok jók keverednek egymással, de nem szerencsés túl sokat alkalmaznod egyszerre, mert nagyobb mennyiségben ronthatják egymás hatását. A csábítás művészetének kulcsa a kifinomultság, épp ezért ne ess túlzásba.
  • Muskotályzsálya: édeskés, rendkívül érzéki és enyhén bódító illatú olaj. Vigyázz azonban vele, mert túlságosan nagy adagban nyugtató, altató hatású, így gátolja a nemi vágyat.
  • Geránium: ez az erős virágolaj egyszerre lazít és élénkít, felpezsdíti a szexuális vágyat.
  • Jázmin: a mámorító virágillat növeli az önbizalmat, és romantikus légkört teremt.
  • Neroli: friss és édes, erősítő hatása révén segít legyőzni a szégyenlősséget és a gátlásokat.
  • Pacsuli: nehéz, ugyanakkor egzotikus illat, kis adagokban alkalmazva igen érzéki hatást kelt.
  • Rózsa: a szerelmesek olaja. Erőteljes, vágykeltő aroma.
  • Szantálfa: fás, édeskés és egzotikus, enyhén fűszeres illat. Mivel igen lágy és finom, jól keveredik a legtöbb olajjal.
  • Ilang-ilang: a hosszan tartó virágillat ellazult, kellemes érzést vált ki. Ez az aroma segíthet akár a szexuális zavarokon is. Használd kis adagokban, mert illata nagyon bódító.
Meghitt légkör teremtése

A nyugodt, bensőséges hangulat megteremtése érdekében tegyél illatos gyertyákat a szobába, és tölts néhány csepp illóolajat a párologtatóba, vagy aromalámpába. Tompítsd a világítást, és, ha szükséges, csavard feljebb a fűtést. A tökéletes hatás elérése érdekében szórj pár csepp rózsa- vagy jázminolajat a párnákra.

Alapos előkészületek

Kezdd az esti programot aromás, meleg fürdővel – elűzi a stresszt, és segíteni fog abban, hogy el tudj lazulni. Fürdés után illatosítsd tested gazdag testápoló-olajjal: tégy a pulzuspontokra – azaz a csuklóra, halántékra, valamint füled mögé is.

Forrás:femina.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.