A reggeli szex jótékony hatása
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]

Reggeli kávé, vagy reggeli hancur? Mi legyen az első? Melyik az a dolog, amellyel igazán pozitívan indulhat a nap és garantált a jókedv?
Annyi minden elhangzik arról, hogyan induljon a nap pozitívan, mit kell reggelizni az egészség és jó hangulat megőrzése céljából.

Ám arról oly kevés, hogy elsősorban az igazi „titkot" a hálószoba rejtegeti.


Miért?

Egy tanulmány szerint a reggeli szex igen nagy befolyással van az egész nap hangulatára. Azok az emberek, akik gyakran, vagy szinte mindig így kezdik a napjukat, sokkal egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak és boldogabb az életvitelűk. Ha igazán beleadtok mindent, akkor az unalmasabb percekben lesz miről fantáziálnotok, és a felszabaduló oxitocin, amely a szerelem érzetéért felelős, megerősíti kapcsolatotokat.

 https://www.maxima.hu/upload/images/50024/reggel1.jpg

Mivel az immunrendszert is erősíti így sokkal kevesebb annak az esélye, hogy az influenza vagy más fertőző betegségek behálózzanak. Továbbá javítja a bőr, haj és köröm minőségét.


Inkább a férfiak vágya?

Bár mindkét fél számára központi helyet foglal el a szex, azonban a reggeli összebújást sokkal inkább a férfiak részesítik előnyben, hiszen ilyenkor vannak leginkább a teljesítményük csúcsán. Tesztoszteron szintjük a korai órákban 20%-al nagyobb, mint általában. Ezért egy nő se csodálkozzon azon, ha párja reggel megpróbálja elcsábítani, mivel már nem bír magával. A pasin áll, hogy milyen módszert alkalmaz a siker érdekében. Hatásosabb a gyors letámadás helyett, lassú és érzéki mozdulatokat bevetni, így talán a még félig alvó nő is kedvet kap a játékhoz.


Mi tartja vissza a nőket?

Sok nő érzi úgy, hogy reggel nem nyújt valami szép látványt, kócos hajjal vagy éppen smink nélkül, így többek között, ezért is ódzkodnak a szex gondolatától. Azonban egy pasi számára ezek egyáltalán nem jelentenek problémát, hiszen számukra így is kívánatos a kedvesük.


Reggeli torna!

Mindannyian tudjuk, hogy a reggeli torna milyen fontos, ám mégis, az emberek többsége kihagyja. Gondolj csak bele, ha akarjátok, az ágyban is el lehet végezni trükkös gyakorlatokat, amely ugyanolyan hatást vált ki, hiszen megmozgatja a test minden részét, de ez mellé társul még az orgazmus is, ami által garantált a jókedv.

 

A reggeli szex nemcsak, hogy stressz csökkentő hatással bír, ami különösen a mai világban elengedhetetlen ahhoz, hogy túléljük a napi káoszt, de a spontaneitás is felejthetetlen emléket biztosít. Itt az ideje kicsit korábban felkelni és elmerülni a vágyak tengerében!


Forrás: noiportal.hu


Könyvajánló: J.L. Perry:Szajha

https://www.maxima.hu/upload/images/50024/szajha_190329.JPG
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.