5 orális szex trükk, amivel lenyűgözheted a pasidat
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Ettől tuti le fog esni az álla!

https://services.maxima.hu/upload/images/58777/nyaloka-oral-szex-cosmopolitan-930x465.jpg

Csak spontán


Szereted kényeztetni a pasidat, de ezt szinte mindig előre megbeszélitek? Dobd fel a dolgokat azzal, hogy megleped őt akkor, amikor nem is számít rá! Épp az asztalnál olvasgatja az e-mailjeit reggel, munka előtt? Bújj az asztal alá, és repítsd őt a fellegekbe! Ezek után a szerszáma mellett szobrot is állít neked!

Beszélj, bébi!

A pasik imádják, ha a csaj látványosan élvezi a szerszámával való játékot, ha pedig ezt el is mondod közben – amikor épp nincs tele a szád – attól elképesztően be fog indulni, ráadásul még az önbizalmát is növeled közben.

No more szokásos póz

Ha orális hancúrra kerül sor, akkor annak nem kell mindig ugyanúgy történnie. Dobj be a pasidnak pár új pózt, és megsúgjuk; minél több testrész van a levegőben, annál nagyobb lesz a gyönyör!

Pornós élmény

Ne félj új dolgokat kipróbálni, ebbe pedig az is beletartozik, hogy néha teljesíted a pasi legtitkosabb vágyait, amitől te leszel a szemében a legelképesztőbb csaj. Válassz ki egy olyan pornófilmet, amire mindketten beindultok, és közben pedig kezdd el kényesztetni a srácot odalent. Hirtelen nem is fogja tudni, melyik bolygón van, persze jó értelemben!

Kreativitás rulez

Gondoltad volna, hogy a mogyorókrémet és a tejszínhabot máshogy is lehet használni? Tegyél egy keveset a kedvenc édességedből a pasid szerszámára és könyékére, és szépen lassan juss el a lényegig. Miközben a pasid élete élményét éli át, te is jól jársz az extra finomságokkal.

EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.