4 tűzforró pasivadító praktika, kizárólag csajoknak!
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Legyél buja szexistennő: ébreszd fel párodban a szunnyadó kisördögöt, és váltsd valóra fantáziáit!

Egyszerű abba a hitbe ringatni magad, hogy a férfi úgyis mindig harcra kész, neked pedig csak ki kell várnod, hogy erre az estére vajon mit talált ki.

Ha azonban időről időre megleped partnered, és az éjszakai forgatókönyvet megbontva te kezdeményezed az erotikus játszadozást, a szokásosnál is vadítóbb kalandra számíthatsz. Nem árt felkészülni kiegészítőkkel és praktikákkal, hogy te lehess a legellenállhatatlanabb, erotikus istennő!

https://services.maxima.hu/upload/images/53647/pasivadito.jpg

A fehérnemű ereje


A szexi fehérnemű elengedhetetlen. Válassz jól, és ragyogóan fogod érezni magad! A megfelelő viselet nemcsak abban segíthet, hogy kedvesedet bármelyik pillanatban az ágyba csalogathasd, de önbizalom- növelő, és segít elragadóan kinézni ruhában vagy ruha nélkül.

Bátran viselj vöröset: a legtöbb férfi tesztoszteronszintje emelkedik, amikor pirosat lát, még akkor is, ha te úgy gondolod, hogy ezzel a vadító színnel kicsit túllősz a célon. Fehérneműből semmi nem lehet túlzás, a lényeg csak az, hogy az egyes darabok passzoljanak egymáshoz.

Ha tehát egy teljes kollekciót viselsz, akkor a bugyi, a harisnyatartó és a melltartó is hasonló anyagú, színű és stílusú legyen, és partnered garantáltan megőrül majd a látványtól! Mellesleg a férfiak kimondottan imádják a harisnyát és a harisnyatartót, úgyhogy ezekről a darabokról semmiképpen ne feledkezz meg! A klasszikus fekete harisnyatartó is vadító lehet, de különleges alkalmakkor meglepheted párodat egy vadító vörössel is. A kissé perverz, de szexi fehérnemű nemcsak partnered, de a te érdeklődésed is felkelti: nem valószínű, hogy egy alul nyitott piros bugyiban kényelmesen elnyújtózol a tévé előtt!

Egy korty alkohol

Van valami csábító abban, ha közösen megisztok egy italt. Az első korty ellazít, és segít elindítani a beszélgetés folyamát: ha nem vagy biztos abban, hogy párod éppen milyen hangulatban van, egy pohárka borral könnyedén hangulatba hozhatod. Ha egy kicsit becsípsz, abból még semmi baj nem lehet, viszont ebben az állapotban könnyebben leküzdheted gátlásaidat is, és akár olyan dolgokhoz is kedvet kaphatsz, amire eddig nem vállalkoztál volna. Az ital, vagy még inkább az italos pohár pedig egy forró flört eszközévé is válhat: ha csábítóan nedves ajkakkal partneredre pillantasz koktélpoharad pereme felett, párod garantáltan vad folytatásra fog asszociálni.

Ha ital terén nem tudod, mi lenne a tökéletes választás, dönts a pezsgő mellett: ezzel biztosan nem tévedhetsz. Szolgálj fel pezsgőt eperrel, az izgató gyümölcs a szexi, bizsergető itallal hamar szexi hangulatba hoz benneteket, és alkalmat teremthet szexi fehérneműd mutogatására.

Lepd meg!

Nem feltétlenül kell megvárnod, hogy párod kezdje el lehámozni rólad egyre kényelmetlenebbé váló ruháidat: ha az italozás alatt már kellőképpen felforrósodott a hangulat, menj ki a fürdőszobába, és térj vissza ruha nélkül! Kedvesed már ettől vad izgalomba fog jönni, de ne hagyd, hogy letámadjon, inkább kezdeményezz te! Előbb légy kissé elutasító, hogy a gesztus váratlanul érje: annál izgatóbb leszel, minél kevésbé számít arra, hogy letámadod. Minél váratlanabb helyen teszed mindezt, annál jobb: lehetőleg ne a hálószobában próbáld elcsábítani partnered, hanem a kanapén vagy a konyhában. A váratlan, tüzes szex után biztos lehetsz benne, hogy bármilyen kívánságodat teljesíti!

Kötözős játék

Ha már hosszabb ideje együtt vagytok, bátran próbálkozhatsz merészebb játékokkal is. A megkötözés a legtöbb férfi fantáziáját izgatja, természetesen leginkább úgy, hogy ne az ő kezén, hanem az ő kezében legyen a kötél. A kiszolgáltatottság érzése a te vágyaidat is az egekig emelheti, de ha igazán bevállalós vagy, vedd a kezedbe az irányítást!

Fokozhatod a helyzet különlegességét azzal, ha egész fegyvertárad van korbácsokból, láncokból, bilincsekből és selyemkendőkből éjjeliszekrényed titkos rekeszébe rejtve.

Forrás:femina.hu
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.