4 trükk, ami garantálja, hogy egyszerre élvezzetek el
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Ha eddig azt hitted, ez egy lehetetlen küldetés, olvass tovább!

https://services.maxima.hu/upload/images/59252/szex-par-cosmopolitan-930x465.jpg

Tandem bicikli

Ahhoz, hogy a közös orgazmus ne maradjon mítosz, az egyik legfontosabb dolog a kommunikáció (micsoda meglepetés!) és az, hogy mindketten elegendő stimulációt kapjatok. Próbáljátok ki azt, hogy mikor te vagy felül, bedobtok az egyenletbe egy játékszert is. És ekkor lesz extra lényeges a párbeszéd, hiszen ha közlitek egymással, amikor már közel vagytok, maximumra csavarhatjátok a kis segítőtöket a közös tűzijátékhoz.

Páros egyenlet

Megvan az a szitu, hogy míg neked egy kicsit több időbe telne eljutni a nagy O-ig, addig a srác már alig bírja visszafogni magát? Ezt kiegyenlítve iktassatok be kis szüneteket, hogy a „lassabb” fél is felzárkózhasson a másikhoz. Kényeztessen egy kicsit a pasid, és mikor érzed a robbanás közeledtét, váltsatok vissza a közös akciózásra. Gyakoroljatok, hogy tutira jól sikerüljön az időzítés!

Extra segítség

Ha különböző tempóban értek fel a csúcsra, egy jól kiválasztott póz is segíthet. A lényeg, hogy terpeszben ülj a srác ölébe, ami egyenesen (és nem felfelé) irányítja a szerszámát, ami kicsit lelassítja őt. Neked viszont több stimulálás kell, ez a póz pedig arra is tökéletes: mélyebben érezheted a férfiasságát, miközben a csiklódat is izgatja.

Dögös kilátás


Mennyire szexi az, amikor a filmekben lesöprik az asztalt és ott esnek egymásnak a szereplők? Az asztal, konyhapult, bárszék mind tökéletes helyszín ahhoz, hogy egyszerre élvezzetek el. És hogy miért? Mert így nyugodtan bevethetsz bármilyen játékszert anélkül, hogy útban lenne. Ha pedig neked jó, az a srácnak is, és tuti, hogy a te orgazmusod őt is felrepíti a felhők fölé.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.