4 szexpóz, ha életed orgazmusára vágysz
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
Íme néhány tipp az önkéntes karanténbeli szexis kísérletezgetésekre!

https://services.maxima.hu/upload/images/58071/szex-mensi-getty-cosmo-980-930x465.jpg

Kutyapóz feltrubózva

Ha unjátok már a klasszikus doggy-pózt, akkor eljött az idő, hogy segítségül hívjatok egy szuper kis szexjátékszert. Egy vibrátor segítségével a csiklódat folyamatosan stimulálni tudjátok, miközben a partnered mélyen beléd tud hatolni. Az orgazmus garantált!

A vaspillangó


Guggolj a partnered felé szemben és tárd a térdeidet jó szélesre. A lábfejedet támaszd a földön és a csípőd segítségével hintázz fel és le. Ebben a pózban az a szuper, hogy a térdeid mozgatásával irányíthatod, hogy mennyire mélyen hatol beléd a partnered. Plusz a háton fekvő pasinak lehetősége nyílik a csiklós kényeztetésére is! Kell ennél több?

Az asztalpóz

Ezt csakis hajlékony csajoknak ajánljuk, hiszen ehhez el kell tudnod érni a lábfejedet. Amint lehajoltál a lábfejedhez a pasid máris beléd tud hatolni hátulról. Lehet, hogy egy kis extra egyensúlyért a fenekedbe kell majd kapaszkodnia, de nyugi, ez a póz még ezt is megéri! Ennek a szűk, határozott szögnek hála a G-pontodat folyamatosan stimuláljátok, így a nagy óóó sem várat sokáig magára. Ha már profi szintre emeltétek ezt a pózt és az egyensúlyozás is szuperül megy, akkor később egy vibrátort is bevethettek.

A Cowgirl egy kis csavarral

A partnered feküdjön a hátára, mint ahogy egy normális cowgirl poziban is lennétek, de te most ne fordulj teljesen háttal a partnerednek, csupán fordulj egy kicsit oldalra. Ebben a pózban így előre-hátra és fel-le is tudsz mozogni a partnereden, ami szuper érzés lesz mindkettőtöknek, szóval hajrá!
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.