4 érzéki pont a pasid testén, amivel azonnal felizgathatod
[amennyiben alábbi levelünk olvashatatlan formában vagy képek nélkül jelenik meg, kérjük, kattintson ide!]
A pasik titokban arra vágynak, hogy itt érintsd meg őket!

https://services.maxima.hu/upload/images/59070/szex-szerelem-profi-cosmo-980-930x465.jpg

Suttogj a fülébe

A pasid fülei is szuperérzékenyek a tapintásra és a szexi sugdosásra is, mivel rengeteg receptor található itt a fül belsejében és külsejében egyaránt, ami orgazmikus élményt jelenthet számára.

Tuti tipp: Szopogasd a fülének a felső részét, majd a nyelvedet futtasd végig a füle belső oldalán. Ha erre a részre mostantól extra figyelmet fordítasz az előjáték során, akkor a pasid tutira elájul majd tőled az ágyban.

Simíts végig az oldalán

Egy másik nagyon érzékeny pont az az oldala, de vigyázz, mert az érzéki simogatás gyorsan átfordulhat csiki-csatába. Ezért óvatosan simogasd a párod bordáját, ahol a bőr szinte leheletvékony, így az érintésed is szenzációs lesz neki.

Tuti tipp: Lassan húzd végig az ujjaidat lefelé az oldalán apró puszikkal kísérve a kezedet, vagy ha egy kicsit vadabb esetét terveztek, akkor a játékos harapdálás azonnal felfokozhatja a hangulatot.

A mágikus arcszőrzet

Ugye milyen jó érzés, amikor a pasid a hajadban turkál? Na, ő is pont ugyanezt érzi, amikor a szakállával játszadozol, szóval a következő előjátékból ezt a pontot ne semmiképp se hagyd ki!

Tuti tipp: Indulj el a kezeiddel egy felfedezőútra a nyaka aljától, majd cirógasd végig a szakállát, sőt egy kis állkapocs-masszázst is bevethetsz a csábítás érdekében.

A legmeglepőbb pont a nyaka hátulján

Ez az erogén zóna elsőre meglepőnek tűnhet, de ha élesben kipróbálod, ahogy, vagy a nyelveddel érzékien megnyalod, akkor rájössz, hogy ez a pont szinte mágikus érzést kelt a pasidban.

Tuti tipp: Kezdd el szexin nyalogatni a hajvonala alatt a nyakát, végig le egészen a válláig, majd a kezeiddel kalandozz a teste többi részén. Kezdhetsz lassú, érzéki csókokkal, majd pedig bevetheted a nyelvedet is.
EGYPERCES levelünket a(z) {email} címre küldtük ki.
Ha biztosan meg szeretnéd kapni levelünket a jövőben is, vegyél fel minket címlistádba, kattints ide!
Leiratkozáshoz, kérjük, kattints ide.

Amennyiben kapcsolatba kívánsz lépni velünk, kérjük, leveled az info@egyperces.hu címre küldd. Adatvédelmi nyilvántartási számunk: 634-0004.
JOGNYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÁS | IMPRESSZUM
A PPOS tanúsítja, hogy a szolgáltatásunk megfelel a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.